24 / 04 / 2024

Zeynep Beşerler evi

Zeynep Beşerler evi

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günelerde Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Beşerler, bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşadığını söyledi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Beşiktaş'ta 35 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te bulunan bahçeli evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 35 milyon TL olarak belirlendi.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Oniks Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Beşikçi ve Sevilay Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evi satın aldı!

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evin sahibi oldu. Erkin, Yaşar’ın doğum nedeniyle alamadığı villayı 3 milyon 600 bin dolara satın aldı.

Selami Şahin'in Beşiktaş'taki evi kentsel dönüşüme girdi!

Selami Şahin'in Beşiktaş'ta bulunan evi kentsel dönüşüm kapsamında yenilecek. Selami Şahin evini müteahhide vermiş.

Zeynep Beşerler Bodrum'a taşındı!

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günelerde Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Beşerler, bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşadığını söyledi.

Zeynep Beşerler evi Haberi

Zeynep Beşerler evi

Oyuncu Zeynep Beşerler, önceki akşam Etiler’de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendi. Arkadaş grubuyla yemek yediğini söyleyen Beşerler, bronz teniyle dikkat çekti.


Yaklaşık iki aydır Bodrum’da olduğunu söyleyen Beşerler, 9.5 aylık oğlu Kerem’in temiz bir havada yaşaması için eşi Emir İçgören’le birlikte Ege Bölgesi’nde yaşamayı tercih ettiklerini...