29 / 03 / 2024

Zeynep Beşerler kimdir

Zeynep Beşerler kimdir

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günelerde Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Beşerler, bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşadığını söyledi.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Serdal Adalı kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş'ın başkanlığına yeniden aday olan Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapar? Serdal Adalı'nın şirketleri neler? İşte tüm detaylar...

Serkan Toper kimdir?

AKP'nin destekleyeceği MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper kimdir? Serkan Toper, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Oniks Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Beşikçi ve Sevilay Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Zeynep Beşerler kimdir Haberi

Zeynep Beşerler kimdir

Oyuncu Zeynep Beşerler, önceki akşam Etiler’de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendi. Arkadaş grubuyla yemek yediğini söyleyen Beşerler, bronz teniyle dikkat çekti.


Yaklaşık iki aydır Bodrum’da olduğunu söyleyen Beşerler, 9.5 aylık oğlu Kerem’in temiz bir havada yaşaması için eşi Emir İçgören’le birlikte Ege Bölgesi’nde yaşamayı tercih ettiklerini...