19 / 04 / 2024

Zeynep Öziş kimdir

Zeynep Öziş kimdir

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Zeynep Esengil kimdir?

Mimar Zeynep Esengil kimdir? Mimar Zeynep Esengil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zeynep Esengil, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zeynep Esengil..

Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir?

Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir? Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen, YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne atandı. Peki, Peyzaj Mimarı Zeynep Gülşen kimdir? Zeynep Gülşen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Zeynep Gülşen...

Zeynep Ceylan kimdir?

Mimar Zeynep Ceylan kimdir? Mimar Zeynep Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Ceylan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ceylan..

Nur Zeynep Gürdal kimdir?

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal, 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Nur Zeynep Gürdal kimdir? Nur Zeynep Gürdal hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın özgeçmişi şöyle: Zeynep Hüveyda Oral, 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nden mezun oldu.

Zeynep Öziş kimdir Haberi

Zeynep Öziş kimdir

130 yıllık bir Rum Konağı'nı, Alaçatı'nın ilk butik oteli Taş Otel'e dönüştüren Zeynep ÖZİŞ" Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yansıtan,yüzde yüz memnuniyet parolasıyla yola çıktıklarını belirtti. 


Zeynep Hanım turizm sektöründeki kariyerinize nasıl başladınız? Yakından tanıyabilir miyiz sizi?

Ben aslen İzmirli'yim. İzmir Amerikan Kız Koleji'nin ardından Boğaziçi Üniversitesinde eğitim hayatımı sürdürdüm. Daha sonra Turizm Bakanlığı'nın "ülkesel, profesyonel, tercüman turist rehberliği" kursu aldım. Roma'da birkaç yıl turizm acentesinde tur planlamacısı olarak çalıştıktan sonra turizm sektörü kariyerime ara verdim. Henkel firmasında Ürün Müdürü Asistanı olarak başladığım pazarlama yöneticiliği kariyerimi İzmir ve İstanbul'da, DüsseldorPta Henkel merkezinde ve Milano'da Henkel Italiana'dadevam ettirdim. 40 yaşındayken Pazarlama Direktörlüğü görevimden kurumsal hayatın sıkıntılarından uzakta, şehir dışında, daha dengeli ve sağlıklı yaşayabilmek, aileme, dostlanmave hayvanlarıma daha çok zaman ayırabilmek için nokta...