28 / 03 / 2024

ZEYNEP SİNEM KONCA

ZEYNEP SİNEM KONCA

Mevcut durum itibariyle Halkalı, büyük konut ve ulaşım projeleri ile İstanbullular’ın gözdesi durumundadır. Tema Park Projesi bünyesinde inşa edilen yaşam alanında yaklaşık 180.000 kişinin yaşaması planlanmaktadır.

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Bekçilik sınav tarihi belli oldu! Polis Akademisi, 2023/1. Dönem bekçilik sınavı ne zaman, saat kaçta?

Polis Akademisi, 2023/1. Dönem bekçilik sınavı tarihi Polis Akademisi Başkanlığı açıklamasıyla netlik kazandı. İşte bekçilik sınavına ilişkin tüm detaylar...

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

2023 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav tarihi açıklandı: Bekçi sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 

Bu yıl 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav tarihi belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı, sınavın tarihini ve saatini açıkladı. İşte başvuru detaylarına ilişkin tüm merak edilenler...

Yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini kısa dönem kiralamaya yöneltti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira artışlarına gelen sınırlama ev sahiplerinin tercihlerini değiştirdi. Yüzde 25 zam sınırına takılmak istemeyen ev sahipleri kısa dönem kiralamalara yöneldi.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

POMEM mülakatları nerede yapılıyor? 28. Dönem POMEM mülakat sınav giriş belgesi…

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 28. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri açıklandı. Adaylar, mülakat yerlerini Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sayfasından öğrenebilecek. POMEM sınav giriş belgesi, e-Devlet’ten de görüntülenebilecek.

Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren Bingöl depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor" dedi.

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Konut sektöründe sıkıntılı dönem telafi edildi!

Konut satışlarında konut kredisi faiz indirimleriyle başlayan toparlanma süreci devam ediyor. Haziran ayındaki artışla nisan ve mayıs ayındaki sıkıntılı dönem telafi edildi.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

ZEYNEP SİNEM KONCA Haberi

ZEYNEP SİNEM KONCA

HALKALI: MARMARAY, TEMAPARK

Mevcut durum itibariyle Halkalı, büyük konut ve ulaşım projeleri ile İstanbullular’ın gözdesi durumundadır. Bölgeye dikkatleri çeken projelerden birisi olan Eski Halkalı Çöplüğü’nün üzerinde inşa edilen Tema Park Projesi, konum olarak TEM Otoyolu’na hakim bir noktada yükselmektedir. Öte yandan İstanbul’da birçok lokasyonun kaderini değiştiren 3.havalimanı, beraberinde bölgeye yeni ulaşım yatırımlarını da getirmektedir. Halkalı’da hayata geçirilen Tema Park Projesi bünyesinde inşa edilen yaşam alanında yaklaşık 180.000 kişinin yaşaması planlanmaktadır. Söz konusu projenin büyüklüğü 49 kent merkezinin büyüklüğünden fazla olacak olup projenin yapımına başlanması ile bölgede kayda değer bir hareketlilik yaşandığı bilinmektedir. Bölgede el değiştiren arsaların fiyatları Tema Park projesine yakınlığına göre şerefiyelendirilmektedir. Projenin ilk etabının tamamlanması ve teslim edilmesinin ardından, fiyatların bugüne oranla daha yüksek ivme ile artacağı tahmin...