29 / 03 / 2024

ziraat bankası satılık gayrımenkuller

ziraat bankası satılık gayrımenkuller

T.C Ziraat Bankası Personeli Vakfı çeşitli illerde gayrimenkuller satacak

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Ziraat Bankası’ndan bankacılık tarihine geçecek kampanya! Şimdi al, istediğin zaman öde!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankacılık tarihine adeta altın harflerle yazılacak bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerin tutarı hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebileceğiniz duyuruldu.

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Emekliye özel 184 konutun satışa çıktığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Amasya Merzifon TOKİ satılık evler!

Amasya Merzifon TOKİ satılık evler 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri satılık!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede aylık taksitler 293 TL'den başlıyor.

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık!

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 13 bin 186 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

ziraat bankası satılık gayrımenkuller Haberi

ziraat bankası satılık gayrımenkuller

T.C Ziraat Bankası Personeli Vakfı Aydın, Antalya, Balıkesir ve İçel'de bulunan aralarında otel, arsa, kamp tesisi ve dükkanların bulunduğu gayrimenkullerin satışı için ihale düzenledi. Alanları 6 bin 204 metrekare ile 40 bin 17 metrekare arasında değişen taşınmazların ihalesi 18 Kasım 2009 günü saat 19.00'da Ziraat Bankası Personeli Vakfı Genel Müdürlüğü'nde kapalı zarf teklif alma ve birden fazla teklif varsa, en yüksek kapalı teklif üzerinden teklif sahipleri arasında açık artırma veya pazarlık yoluyla gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı Bilgi 0312 309 67 85 - 0312 309 67 82 numaralı telefonlardan veya www.zbv.org.tr adresinden...