27 / 04 / 2024

Ziyaret Gayrimenkul adres

Ziyaret Gayrimenkul adres

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...

Mustafa Cengiz'den Hakan Gedikli'ye ziyaret!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli'yi ziyaret etti...

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

AND Gayrimenkul'den Anneler Günü'ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul, Anneler Günü'ne özel "Evinizin 1 Odası Bizden" kampanyasını başlattı. Bu hafta sonu annesiyle beraber AND Gayrimenkul’ün Kartal’da bulunan satış ofisini ziyaret edenleri ise Anneler Günü’ne özel etkinlikler ve sürprizler bekliyor...

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Ziyaret Gayrimenkul adres Haberi

Ziyaret Gayrimenkul adres


Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu. 


Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:

Şirket'in amacı ve faaliyet konusu aşağıdaki gibidir: (a)Arsa, emlak, konut, ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depo, ticaret parkı ve benzer gayrimenkuller ile yabancı ülkelerdeki mülkler (Şirketmülkiyetinde olmaları şartıyla) dahil ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türden taşınmaz malı satınalmak, satmak, kiralamak, kiraya vermek veya bunlar üzerinde rehin ve ipotek tesis etmek ve bu ipotekve rehinleri kaldırmak; irtifak hakları, üst hakları, inşaat hakları tesis etmek, devir ve temlik etmek; kanunlarca izin verilen tüm işlemleri yüklenmek ve icra etmek ve sayılan hakları tesis etmek veya kaldırmak. Şirket'in yukarıda belirtilen faaliyet alanı kapsamında faaliyet...