20 / 04 / 2024

Zonguldak okul inşaatları

Zonguldak okul inşaatları

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 2017 yılında Zonguldak ve ilçelerine toplamda 28 milyon TL eğitim yatırımı yapılacağını belirtti.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Adıyaman Besni'de okul inşaatlarının temeli atıldı!

Adıyaman Besni'de inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı incelendi.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

Kocaeli'de 24 derslikli 3 yeni okul inşa edilecek!

2016 yılı bakanlık bütçe yatırımları kapsamasında yeni okul inşaatlarına ilişkin ihaleler sürüyor. İzmit, Başiskele ve Körfez ilçede inşa edilecek üç yeni okulun yapım işi ve çevre düzenlemesiyle ilgili ihaleler gerçekleştirildi.

Kızılcahamam'daki okul inşaatlarında son durum!

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Kızılcahamam ilçe merkezinde bir okulda yer değişikliği yapılırken bir yeni okul ise eğitim öğretime açıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Kilis'te okul inşaatları devam ediyor!

Yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanan ve yapım aşaması devam eden okul inşaat alanlarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, okul inşaatı ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Ankara'da kampus inşaatlarını hızla ilerletiyor!

TOKİ'nin başkentte yapımını sürdürdüğü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa kampusu ve Gazi Üniversitesi merkez kampusu inşaatları büyük hızla ilerliyor.

Mehmet Feysal Geylani, Hakkari'deki cami inşaatlarını inceledi!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani yapımı devam eden cami inşaatlarında incelemelerde bulundu. Cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan il müftü Geylani, caminin yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul Valiliği 6 ilçede 11 okul inşaatı yaptıracak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, 6 ilçede 11 okul inşaatını yeniden yaptıracak. İlan bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak okul inşaatları Haberi

Zonguldak okul inşaatları

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2017 yılı yatırım programından Zonguldak’a 28 milyon 50 bin TL’lik eğitim yatırımı ayrıldığını söyledi.


Milletvekili Çaturoğlu konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi;

“Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 2017 Yılı Devlet Yatırım Programında İlimize toplamda 28 milyon 500 bin TL eğitim yatırımı planlanmıştır. Buna göre; Kilimli Spor Lisesine 200 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu (proje değeri 8.000.000), Zonguldak Merkeze 16 Derslikli ve Ereğli’ye 16 derslikli olmak üzere toplam 32 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (proje değeri 15 milyon), Alaplı’ya da 12 derslikli Halk Eğitim Merkezi (proje değeri 5.500.000) yapılması planlanmıştır.”


Yatırım programına alınan diğer eğitim yatırımları ile ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini aktaran Çaturoğlu, bu...