29 / 03 / 2024

Zonguldak projeleri

Zonguldak projeleri

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Zonguldak'ta 35 yeni proje hizmete açıldı!

Zonguldak'ta toplu açılış töreni gerçekleşti. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Törende konuşan Erdoğan, ''14 yılda Zonguldak'a 14 katrilyonluk yatırım yaptık.Bugün de 35 ayrı projenin toplu açılışını gerçekleştiriyoruz'' diye konuştu.

Zonguldak Devrek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Aralık ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

TOKİ projesi Zonguldak’ın yüz akı olacak!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, toplu konut, Site’deki spor salonu, tüneller, duble yollar ve şehir stadındaki tribün çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Zonguldak'ta 2 bin 200 dairelik konut projesinde son aşamaya gelindi!

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yapılan işbirliği sonucu gündeme gelen 2 bin 200 dairelik konutun yapılması için son aşamaya gelindi.

Zonguldak'ın sağlam bir üniversitesi var!

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.

5 yıllık Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırladıklarını, Batı Karadeniz'deki bütün illeri, Zonguldak başta olmak üzere geliştirmek istediklerini söyledi. Bu konuda 5 yıllık plan hazırlandı.

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm projesi anlatıldı!

Zonguldak Öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıya Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İlçe ve de belde belediye başkanları, imar müdürleri ve de yapı denetim firma temsilcileri katıldı.

Muharrem Akdemir: Zonguldak'ı yeniden dizayn ediyoruz!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ''Şehrin kentsel kimliğini koruyarak kalkman, katılımcı planlama ile gelişen, çağdaş şehircilik ilke ve esaslarının uygulandığı Zonguldak'ı yeniden dizayn edeceğiz'' dedi.

Zonguldak'ta bal dolum tesisi açılış töreni yapıldı!

Bahri Yılmaz:"57 bin profesyonel arıcı, 6,5 milyon civarında arı kovanı ve yıllık 94 bin ton bal üretimiyle Çin'in ardından dünyada ikinci büyük arıcı ülkesi olduk" dedi.

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi!

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi. Ereğli ilçesinde mezarlığın çevresindeki istinat duvarının bir bölümünün çökmesi sonucu 20 mezar zarar gördü. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Zonguldak'ta rekreasyon alanı için imza kampanyası düzenlendi!

Zonguldak'ta rekreasyon alanı için imza kampanyası düzenlendi. Zonguldak Demokrasi Platformu, TTK'ya ait kömür yıkama tesisinin kaldırılmasıyla açığa çıkan 80 dönümlük arazide rekreasyon alanı oluşturulması amacıyla imza kampanyası başlattı.

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) 'nın Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında meydana gelen göçükte, 1 işçi mahsur kaldı.

Zonguldak'ta, beklenen tren seferleri başladı!

Zonguldak'ta, beklenen tren seferleri başladı. Zonguldak KarabükIrmak Demiryolu hattında yapılan çalışmalar boyunca yaklaşık iki yıl tren seferleri iptal edilmişti. Tren seferleri bugün itibariyle yeniden başladı.

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt İnşaat İstanbul ve Zonguldak'ta yeni projelere başlayacak!

İSTANBUL, Ankara ve Zonguldak’ta konut projeleri hayata geçiren Yeşilyurt İnşaat, yatırım değeri 155 milyon lira olan 2 butik proje hayata geçirecek...

Turyapı, İstanbul, Zonguldak ve Datça'da proje yapacak!

İstanbul, Datça ve Zonguldak'ta yeni konut projeleri için çalışmalara başladıklarını söyleyen Türyapı yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Zekeriyaköy ve Sarıyer'de zengilere, Zonguldak'ta ise öğrencilere hitap etmeyi planlıyorlar

Zonguldak Alaplı'da 988 bin TL'ye depo ve dükkan!

Alaplı İcra Müdürlüğü, Zonguldak ili Alaplı ilçesi Kılçak köyü, Tepealtı mevkiinde yer alan, üzerinde iki depo ve bir binanın bulunduğu fındık tarlasını 988 bin 162 TL'den satışa çıkardı. Satış, 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü 10:00-10:10 saatleri arasında

ÖİB'nin Elazığ ve Zonguldak arsaları özelleştirme ihalesi bugün!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ ve Zonguldak'daki arsalarının özelleştirme ihalesi bugün yapılacak

ÖİB'nin Elazığ ve Zonguldak arsaları özelleştirme ihalesi için teklifler alındı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ ve Zonguldak'daki arsalarının özelleştirme ihalesine katılmak üzere teklifler alındı

Türkiye'deki konut projeleri, Kiev'deki Home in Turkey fuarında sergilenecek!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 'Home in Turkey' fuarında Türkiye'deki yeni konut projeleri bu ülkede görücüye çıkacak

Turyapı İnşaat, projelerini Sarıyer'den Zonguldak'a taşıdı!

1976 yılında kurulan şirket bugüne kadar pek çok proje geliştirdi. Zonguldak Kozlu'daki projesi ise ayrı bir öneme sahip

Zonguldak'taki Kaptaş Cami yıkılıp yerine yenisi yapılacak!

Zonguldak Ereğli'ye bağlı Kurtlar köyünde yerine yenisi yapılacak Kaptaş (Pazarpınar Mahallesi) Cami'nin yıkım çalışmaları başladı

Osmanlı’nın çılgın projeleri birer birer hayata geçiyor!

Tarih araştırmacısı Turan Şahin imzasıyla Yitik Hazine Yayınları tarafından yayımlanan ”Osmanlı’nın Çılgın Projeleri” adlı kitapta, boğazda yapımı süren tüp geçitten, Haliç ve Boğaz’a inşa edilen köprülere, Marmara’yı Karadeniz’e bağlayacak kanaldan, çeşi

Zonguldak projeleri Haberi

Zonguldak projeleri

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi. Uysal, dernek evlerinin inşaatının kurban bayramına kadar tamamlanacağını söyledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Uysal, firma yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Uysal, "Dernek evi projelerimizde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Dernek evlerini Kurban bayramına kadar tamamlayarak söz verdiğimiz gibi tahsis edeceğiz." açıklamasında bulundu.