24 / 04 / 2024

Zonguldak ttk ihalesi

Zonguldak ttk ihalesi

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Beycuma'ya 120 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Beycuma'da 120 yeni konut inşa edecek. Beycuma projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi'nde 74 adet iş yeri yaptırılacak!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi'nde 74 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak Çaycuma Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çaycuma 197 konut ihalesi 27 Mayıs'ta!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Zonguldak ttk ihalesi Haberi

Zonguldak ttk ihalesi

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları yapılacak.


Başbakanlık Toplu Konut Uygulaması, Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap ihalesi 31 Ağustos saat 15:00'te gerçekleşecek.



Haber Hedef Halk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, parti binasında Üzülmez TOKİ projesinin ihale tarihini açıkladı. Düzenlediği basın toplantısıyla TOKİ projesinin detaylarını gazetecilere açıklayan Başkan Karaduman, "Zonguldak çarpık bir yapılaşmaya sahip bir kent ve bundan kurtarıp kentsel dönüşümle birlikte doğal güzelliklerle ve coğrafyayla bir yaşam merkezi olacağını ifade ediyoruz. Otoparkların ve sosyal donatıların olduğu, içinde 1 adet camii olan, sportif alanların hazırlanacağı, çocuklar için oyun parklarının yapılacağı bir bölge olacak. Zonguldak'ımızla ilgi önemli bir projenin aşaması başlamak...