26 / 04 / 2024

Zorlu Gayrimenkul çevreye duyarlı projeler

Zorlu Gayrimenkul çevreye duyarlı projeler

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Avrupa'da gayrimenkul krizi derinleşiyor!

Avrupa'da gayrimenkul sektörünün, zorlu ekonomik şartlar ve artan ESG baskılarının etkisinde derinleşen maliyet kriziyle karşı karşıya...

Gayrimenkul sektörü için kurul oluşturulmalı: Kiracılar ile ev sahiplerini neler bekliyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2024'ün kiracılar için zorlu olacağına dikkat çeken Yazıcı, sektör için kurul olması gerektiğinin de altını çizdi. 

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sektörü 2022'ye iyimser bakıyor!

Zorlu bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörü 2022'yi hareketli geçirmeye hazırlanıyor. Sektör temsilcileri yeni yıldan oldukça umutlu.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Gayrimenkul tercihlerinde Kovid-19 değişimi!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Pandemi nedeniyle gayrimenkul sektöründe ihtiyaç ve tüketim eğilimi değişti. Artık bina yapısından mimariye, kullanılan temel malzemeden çevreye duyarlılığa kadar pek çok unsurda, bu değişim gözetilerek yatırım kararı alınması gerekiyor" dedi.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Gayrimenkul sektörü 2020'den umutlu!

Zorlu bir dönemi geride bırakan gayrimenkul sektörü 2020 yılına umutla giriyor. İşte sektör temsilcilerinin 2020 görüşleri...

Zorlu Gayrimenkul çevreye duyarlı projeler Haberi

Zorlu Gayrimenkul çevreye duyarlı projeler

Kurumsal bir vatandaş olarak tüm faaliyetlerini sürdürülebilir bir gelecek oluşturma düşüncesi ile yürüten Zorlu Holding; inovasyonu, toplumsal fayda yaratmayı ve çevreye olan katkıyı “sürdürülebilir bir gelecek” hayalinin vazgeçilmez unsurları olarak görüyor. Bu felsefeyle ortaya konan Zorlu Çenter ve Levent 199, alanında fark yaratıyor.


Bugün Zorlu Gayrimenkul, tarihi ve kentsel doğal dokuyu bozmayacak; kamuya açık alanlarıyla, rezidans, otel, ofis ve kültür merkezi binalarıyla herkesin hayranlık duyacağı projeler üretme amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.


Firma yetkililerinin açıklamasına göre 2013 yılında hizmete açılan Zorlu Çenter projesi oluşturulurken amaç; Türkiye’ye getirilen tüm yeniliklerin yanı sıra peyzajı ile de İstanbul’un ikonlarından olacak bir çalışmaya imza atmaktı. Bu doğrultuda 72 bin m2’lik, yani yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alanın bulunduğu Zorlu Center’da yaklaşık 40 milyon TL peyzaj yatırımı...