26 / 04 / 2024

zorlu gayrimenkul projeleri

zorlu gayrimenkul projeleri

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Zorlu Gayrimenkul, dünyaya örnek olacak projeler üretecek!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, Zorlu Gayrimenkul’ün gelecek planlarından da söz ederek, İstanbul’a, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Zorlu Gayrimenkul projeleri 4 kategoride ödül aldı!

Zorlu Gayrimenkul’ün, İstanbul’a değer katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center Projesi ve Levent’te inşaa ettiği A plus ofis projesi Zorlu Levent Ofis, henüz inşa süreçlerinde kazandıkları ödüllere yenilerini ekledi.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

Karma gayrimenkul projelerine talep arttı!

Tüm Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümde konutlar karma gayrimenkul projeleri olarak yükselmeye başladı. 

zorlu gayrimenkul projeleri Haberi

zorlu gayrimenkul projeleri

Kurumsal bir vatandaş olarak tüm faaliyetlerini sürdürülebilir bir gelecek oluşturma düşüncesi ile yürüten Zorlu Holding; inovasyonu, toplumsal fayda yaratmayı ve çevreye olan katkıyı “sürdürülebilir bir gelecek” hayalinin vazgeçilmez unsurları olarak görüyor. Bu felsefeyle ortaya konan Zorlu Çenter ve Levent 199, alanında fark yaratıyor.


Bugün Zorlu Gayrimenkul, tarihi ve kentsel doğal dokuyu bozmayacak; kamuya açık alanlarıyla, rezidans, otel, ofis ve kültür merkezi binalarıyla herkesin hayranlık duyacağı projeler üretme amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.


Firma yetkililerinin açıklamasına göre 2013 yılında hizmete açılan Zorlu Çenter projesi oluşturulurken amaç; Türkiye’ye getirilen tüm yeniliklerin yanı sıra peyzajı ile de İstanbul’un ikonlarından olacak bir çalışmaya imza atmaktı. Bu doğrultuda 72 bin m2’lik, yani yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alanın bulunduğu Zorlu Center’da yaklaşık 40 milyon TL peyzaj yatırımı...