19 / 04 / 2024

Günep Yapı, Kuruköprü İş Merkezi projesini 2015'te tamamlayacak!

Günep Yapı, Kuruköprü İş Merkezi projesini 2015'te tamamlayacak!

Günep Grup şirketleri içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı, 2013 yılında yepyeni bir iş merkezi projesini Kuruköprü'de başlattı. Kuruköprü İş Merkezi projesini 2015'te tamamlanacak...



Günep Grup şirketleri içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı, 2013 yılında yepyeni bir iş merkezi projesini Kuruköprü'de başlattı. Günep Yapı Genel Müdürü Lütfi Beşdok, "Şehir merkezinde, geleneksel ve modem mimarinin buluşturulması ile bulunduğu bölgenin genel görünüşüne önemli katkı sağlayacak Günep Kuruköprü İş Merkezi projemizi başlattık. Projemizi 2015 yılı içinde hizmete hazır hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi. Beşdok, Kuruköprü bölgesinde şehrin tam ortasında 61 metrekare ve 114 metrekare arasında değişen 88 adet ofis ve 14 adet iş yeri olan bir iş merkezi yapacaklarını söyledi. Beşdok, "Son derece şık ve gösterişli olması için projesi üzerinde titizlikle çalıştığımız geleneksel ve modern mimarinin buluşturulmasıyla bulunduğu bölgeye görsel anlamda önemli katkılar sağlayacak olan iş merkezimiz 2015 yılı içinde hizmete girmiş olacak" diye konuştu. 


Lütfi Beşdok, Günep Grup'un mobilya ana bayiliğinden, perakende mağazacılığa, inşaattan, tarıma birçok alanda hizmet verdiğini ifade ederken, Günep Grup çatısı altındaki beş şirketle hizmet verdiklerini, bölgede İstikbal, Bellona, Mondi ve Regina Mutfak markalanyla Boydak Holding'in Çukurova bölge ana bayilik hizmetGünep Panorama iş Merkezi bitirildi Yaklaşık 20 milyon TL'lik bir yatırım olan Günep Panorama İş Merkezi projesinin tamamlandığını belirten Genel Müdür Lütfi Beşdok, "Tam donanımlı 111 ofisii ve 14 adet iş yerleri ile iki bloklu sitemiz havaalanına 3 kilometre mesafede konumlandırıldı" dedi. 


Günep Grup olarak 2002 yılında inşaat sektörüne girerek, Günep Yapı İnşaat'ı kurduklarım anlatan Beşdok, ilk iş olarak Bellona lojistik depo ve idare binası olmak üzere şehrin muhtelif yerlerinde konut ve iş merkezleri projelerini hayata geçirerek, önemli projelere imza attıklarını ifade etti. Beşdok, 2013'te inşaat sektöründeki çalışmalarına hız kazandırdıklarım ve şu an yapımı bitmiş olan kullanıma hazır 'Günep Panorama İş Merkezi' projesiyle iddialı olduklarını aktardı. Yaklaşık 20 milyon TL'lik bir yatırım olan Günep Panorama İş Merkezi projesinin tamamlandığım belirten Beşdok, 'Tam donanımlı 111 ofisii ve 14 adet iş yerleri ile iki bloklu sitemiz başta Seyhan Nehri, Sabancı Cami, Merkez Park, Taş köprü, Müze, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, kamu kurumlarının bulunduğu yerlere ve hava alanına üç kilometre mesafede konumlandırılan ve çok geniş şekilde panoramik bir manzaraya sahip" dedi. 


Dünya Özel 



Geri Dön