29 / 03 / 2024

Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları!

Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Yaşam Evleri Bağcılar projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinden meydana geliyor. İşte Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları...



İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen  AB Yaşam Evleri  6 katlı 3 blok olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 35 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları haberimizde yer alıyor.  Toplamda 147 adet daireden oluşan proje  AB Grup İnşaat  imzası taşıyor.


Yenibosna AB Yaşam Evleri 'nde yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldığında kalan miktar için 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Satış süreci devam eden AB Yaşam Evleri Bahçelievler projesinde kapalı otopark, modern peyzaj alanları gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, sauna ve fitness salonu da mevcut.


Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Proje Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


AB Yaşam Evleri adres bilgileri: Kocasinan Merkez Mah. Malazgirt Cad. No : 39 Yenibosna / Bahçelievler 


AB Grup İnşaat AB Yaşam Evleri iletişim

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön