05 / 05 / 2024

Güneşli Balance adres bilgileri!

Güneşli Balance adres bilgileri!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Dairelerin teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Balance Güneşli Evleri projesi, Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul Güneşli'de yaşama geçiriliyor. Güneşli Balance adres bilgileri şu şekilde...



Konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana gelen Güneşli Balance adres bilgileri hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Konutların 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan  Balance Güneşli  projesinde; fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Toplam 17 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Güneşli Balance adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Bağcılar Güneşli Balance projesi, toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. 


Balance Güneşli Konutları'nda bulunan  cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin alanları ise 76 ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Güneşli Balance adres bilgileri: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön