27 / 04 / 2024

Güneşli Balance fiyatları!

Güneşli Balance fiyatları!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Güneşli Balance fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana gelen Bağcılar Balance Güneşli projesi teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...



Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Güneşli Balance fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


17 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan  Balance Güneşli  projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana gelen Balance Güneşli Residence ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı yanıtı veriliyor.


Konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden oluşan  Balance Gayrimenkul  Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor.


Bağcılar Balance Güneşli'de yer alan cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin alanları ise 76 ile 178 metrekare arasında değişiyor.


Güneşli Balance fiyatları!

Güneşli Balance fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 lira yanıtı veriliyor.


Balance Güneşli adres bilgileri!

Güneşli Balance ulaşım: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul 


Balance Güneşli iletişim bilgileri

Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön