26 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans satılık!

 Güneşli Mirage Rezidans satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Güneşli Mirage Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte bulunuyor. Toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağazanın yer aldığı projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Güneşli  Mirage Rezidans  projesinde fitness alanı, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları,yürüyüş yolu, bisiklet parkurları, yarı olimpik yüzme havuzu, açık hava gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Güneşli Mirage Rezidans projesinin Mirage Rezidans Evleri Basın Ekspres yoluna cephesi bulunuyor. Toplam 73 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje 3 blok şeklinde yükseliyor.


Güneşli Mirage Rezidans projesinde dairelerin alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı proje İstanbul Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.


Güneşli Mirage Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedelinin 300 milyon TL olarak belirlendiği projede toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağaza yer alıyor.


Güneşli Mirage Rezidans projesi Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Tem Otoyolu'na yakın bir bölgede yer alıyor. 


Güneşli Mirage Rezidans iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön