28 / 03 / 2024

Güneşli Nurol Park ile mahalle dokusu yeniden canlanacak!

Güneşli Nurol Park ile mahalle dokusu yeniden canlanacak!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol GYO, Basın Ekspres. Mecidiyeköy ve Seyrantepe projeleri ile İstanbul'un ulaşımı kolay 3 noktasında çalışmalanna devam ediyor. Nurol GYO yetkilileri, Nurol Park konut projesiyle mahalle dokusunu yeniden canlandırmayı hedeflediklerini belirtti.



Nurol GYO yetkilileri, "İzole bir site yaşamından ziyade, cıvıl cıvıl bir sosyal çevre imkanı sunan  Nurol Park  projesi, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanlan, avantajlı lokasyonu ve yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile huzurlu bir hayatın kapılarını aralıyor. Güneşli'nin dokusunu da değiştiren Nurol Park, sakinlerine ve ziyaretçilere açık olan sokak mağazalannda, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıkılanlar için farklı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. Eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş imkanı sağlayacak. 


Nurol Park, 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı "lofflardan, Nurol Park, Mecidiyeköy'deki Nurol Tower ve metrekare olarak daha küçük „ . ,, , . . ,T it -r • • dairelerin yer aldığı "rezidans" ve" Seyrantepe de hayata geçirilen Nurol Life projesi tower"lara kadar farkh seçenekleri ile istanbul'u birbirine bağladı. bulunuyor. 7 katlı iki blokta yer alan 84 loft dairesi, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış 544 rezidans dairesi ve 3 blokta yer alan toplam 884 tower dairesi ile Nurol Park farklı kesimlere hitap ediyor" diye konuştu. 


270 BAĞIMSIZ BÖLÜM 

Mecidiyeköy'de yükselen Nurol Tower ile ilgili de bilgi veren yetkililer şunlan söyledi: "73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower'ın 149 metre yükseklikteki çatı katında yer alan Sky Lounge, eşsiz bir İstanbul manzarasına da ev sahipliği yapıyor. Bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanım yansıtan eski İstanbul'u ve Haliç'i, diğer tarafta ise Boğaz manzarasını yanı başınıza taşıyan Nurol Tower benzersiz bir İstanbul panoramasına sahip. 


Nurol Tower'ın 360 derecelik istanbul manzarasına sahipolan Sky Lounge bölümü, unutulmaz davet ve kutlamalara da ev sahipliği yapacak. Yeni Adalet Sarayı'nın karşısında Çağlayan Meydanı'na komşu konumda yükselecek olan Nurol Tower, yol avantajıyla da ön plana çıkıyor" dedi. 


50 KATLI KULE 

Seyrantepe'de hayata geçirilen üçüncü proje Nurol Life'da modern hayata dair gerçek lükslerin sunulduğunu belirten şirket yetkilileri şunlan söyledi: "Lüks tanımının her zaman şaşaa olmadığım savunan Nurol GYO, modern hayatta daha hızlı, daha pratik ve daha akıllıca yaşamanın getirdiği fonksiyonel lüksü Nurol Life projesinin her detayında gözler önüne seriyor. Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve Türk Telekom Arena Stadının hemen yanı başında, 9 bin 525 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Nurol Life, 4 metre tavan yüksekliğine sahip daireleri ve nefes alan mimari yapısıyla dikkat çekiyor. Ormanın içinde bir villada yaşamanının verdiği hissi 50 katlı bir kulede yaşatabilen Nurol Life. bu özelliğe yere kadar uzanan, orman ve şehir manzarasını dairenizin içine taşıyan camlanyla sağlıyor. Nurol Life. izole bir residans yaşamından çok daha fazlasını sunuyor. 50 katlı bir kule ve ofis alanlanmn bulunduğu baza olarak inşa edilen Nurol Life, 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişen büyüldüklerdeki daireleriyle faklı yaşam alternatifleri sunuyor.Nurol Life projesinin tüm fonksiyonlanyla 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor."

Hürriyet Ek


projeye sor



Geri Dön