23 / 04 / 2024

Güneşli Nurol Park'ta metrekare fiyatı ne kadar?

Güneşli Nurol Park'ta metrekare fiyatı ne kadar?

Taahhüt sektöründe büyük projeler geliştiren ve ardından gayrimenkulde yatırımlarını arttıran Nurol GYO'nun İstanbul'un önemli lokasyonlarından biri olan Güneşli'de hayata geçirdiği Nurol Park projesi hızla yükseliyor.



Taahhüt sektöründe büyük projeler geliştiren ve ardından gayrimenkulde yatırımlarını arttıran Nurol GYO'nun İstanbul'un en önemli lokasyonlarından biri olan Güneşli'de hayata geçirdiği Nurol Park projesi hızla yükseliyor. 


Kentsel dönüşümün önemli simgesel projelerinden biri olan proje üzerinde eskiden basın tesislerinin bulunduğu arsa üzerinde yapılıyor. Toplam inşaat alanı 321 bin 933metrekare olan Nurol Park projesinin toplam yatırım bedeli ise arsa dahil 360 milyon dolara ulaşıyor. 


84 loft daire, 544 rezidans ve 884 Tower dairesi olma üzere toplamda 1.512 konutun bulunduğu projede 119 tane de ofis yer alıyor. 


Projedeki konutların ortalama metrekare fiyat aralığı 6 bin 500 lira le 8 bin lira arasında değişiyor. 


Projede Nurol Park sakinlerinin yanı sıra ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları yer alıyor. Mahalle dokusunun yeniden canlandırılmaya çalışıldığı Nurol Park, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı ile dikkat çekiyor. 


Dünya




Geri Dön