25 / 04 / 2024

Güneşli Nurol Park'ta nefes alan ofisler hayata geçiriliyor!

Güneşli Nurol Park'ta nefes alan ofisler hayata geçiriliyor!

Güneşli'de konumlanan ve Nurol GYO imzası taşıyan Nurol Park, konut, ofis ve alışveriş caddesi aynı çatı altında buluşuyor. Proje, mahalle konsepti ve 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla dikkat çekiyor.



NUROL GYO, İstanbul Güneşli'de hayata geçirdiği Nurol Park Ofis projesinde 'nefes alan ofisler' hayata geçiriyor. 4 metre tavan yüksekliği ve açılır pencereleri ile öne çıkan Nurol Park Ofis'te balkon ve teras da yer alıyor. 19 bin metrekareden oluşan ofis alanında ünitelerin büyüklükleri 99 metrekareden başlıyor, 900 metrekareye kadar yükseliyor. 


YENİ Maslak olarak görülen Güneşli'de, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortalığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesinde ofis dünyasına yeni seçenekler sunuluyor. Modem mimari üe geleneksel mahalle hayatının bir arada sunulduğu karma konut projesi Nurol Park'ta ferah ve işlevsel ofis katlan dikkat çekiyor. 


KULLANICIYA GÖRE DİZAYN 

Nurol Park Ofis'in toplam 19 bin metrekareden oluşan ofis alanlarında, 99 metrekareden 900 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor. 

Tesisat ve kabloların yükseltilmiş döşeme altına gizlenmesini sağlayan Shell & Core özelliği sayesinde, Nurol Park Ofis'te çalışma alanlarına işlevsellik geliyor. 4 duvar olarak satın alman ofisleri kullanıcılar istedikleri gibi dizayn ederek, ihtiyaçlarına göre işlevsel şekilde tasarlama şansına sahip oluyor. Nurol Park Ofis'in teraslı ve balkonlu ofisleriyle, iş ortamının daha keyifli ve verimli hale getirilmesi hedefleniyor. 


TAVAN YÜKSEKLİĞİ 4 METRE 

Nurol Park Ofis, ortak alanlardaki toplantı odalarıyla öne çıkıyor. Bu odaların, ofislerin ihtiyaçlarına göre genel toplantılar ya da misafirlerin ağırlaması için kullanılmak üzere son teknolojiyle donatıldığı belirtiliyor. 4 metre tavan yüksekliği ile ferah ve geniş bir çalışma alam sağlayan Nurol Park Ofis'te pencerelerde açılıyor. Nefes alan ofisler, havadar ve kaliteli bir çalışma ortamı sunarken katlardaki balkonlar da çalışanların keyifli bir mola vermesini sağlayan önemli bir alan olarak dikkat çekiyor. 


SOKAK MAĞAZALARI VAR 

Nurol Park Ofis, Nurol Park sakinlerine ve ziyaretçilere de açık olan sokak mağazalarının da yanı başmda yer alıyor. Bu mağazaların, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıküanlar için farklı bir alternatif olduğunu belirten şirket yetkilileri şunları söyledi; "İstanbul'un eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini, güleryüzü ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunuyor. Nurol Park projesindeki tüm ihtiyaçlarınızı karşüayan dükkanlar .mağazalar .restoran ve kafeler, ofis çalışanlarının molalan için hazır bekliyor. Sosyal yaşamıyla olduğu kadar peyzaj alanlanyla da fark yaratan projede tam 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alam yer alıyor. 43 bin200 metrekare peyzaj alam, yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Dalokay Design Studio tarafından tasarlandı." 


Sağı solu metro 

İSTANBUL'un yeni Maslak'ı olarak andan bölgedeki Nurol Park Ofis, Avrupa yakasının önemli ana arterlerinin ortasında yer alıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basm Ekspress Yolu'ndaki Nurol Park, Atatürk Havalimanı kadar yeni yapüacak 3. havaalanına da çok yalan. Ayrıca projenin sağ ve sol kapüannın hemen yarımda bulunan iki metro durağı da Nurol Park Ofis sakinlerinin şehrin dört bir yanma kolayca ulaşmasını sağlıyor. Nurol, Güneşli'de teraslı ve balkonlu ofisler inşa ediyor. Yeşil yenileme İSTANBUL Bağdat Caddesi'nde konumlanan Sunsetpark Caddebostan projesinin, çevre dostu yeşil bina kriterlerine göre inşa ettiklerini belirten Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı yetkilileri 'yeşil kentsel yenileme projesi' hayata geçirdiklerini söyledi. Temmuz 2015'de tamamlanması beklenen projenin, çevre dostu bina özellikleri LEED sertifikası üe uluslararası alanda tesrii ettiriliyor. Altensis firmasının danışmanlığında yürütülen yeşil bina sürecinin ardından, Sunsetpark Caddebostan'da ev sahibi olanların ve yaşayanlar daha düşük enerji faturalanna ve daha konforlu bir hayata da sahip olacağı belirtiliyor. 15 müyon lira yatırımla hayata geçen Sunsetpark Caddebostan projesi, 35 daire ve 3 dükkandan oluşuyor. Projede fiyatlar, 652 bin 500 liradan başlıyor. 


Hürriyet


Geri Dön