20 / 04 / 2024

Güneşli Town Ofis ne zaman teslim?

Güneşli Town Ofis ne zaman teslim?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Townofis

Banka kredisi ile 84 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan Güneşli Town Ofis ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı Aralık ayı içerisinde cevabı veriliyor. Projede 96 tane ofis, 13 tane dükkan yer alıyor...



13 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Güneşli Town Ofis ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinde bahsedelim. Projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin 200 TL'den başlıyor.


Ofislerin satış sürecine başlanan Town Ofis Bağcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde Basın Ekpres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 


3 bin 322 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Güneşli Town Ofis ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Projenin inşaat çalışmalarına başlandı. 


Güneşli Town Ofis ne zaman teslim?


İçerisinde; IT hizmeti, kat balkonu, güvenlik hizmeti, sekreter hizmeti, vale otopark ve copy center bulunan Keleşoğlu Town Ofis, 96 tane ofis, 13 tane dükkandan meydana geliyor. 


Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Güneşli Town Ofis ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Aralık 2015 deniliyor. Proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na 3 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Güneşli Town Ofis satış ofisi

Telefon: (212) 663 25 75

Web: http://townofis.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön