26 / 04 / 2024

Güneşli’nin yatırım yönünden en doğru projesi Home Aves!

Güneşli’nin yatırım yönünden en doğru projesi Home Aves!

Firma: Kavi Yapı

Proje: Home Aves

Özellikle ulaşım açısından İstanbul Avrupa yakasının çok önem taşıyan Basın Ekspres yolu güzergahında olan Güneşli bölgesinin en iyi kira çarpanlı projesi Home Aves'te teslimler hemen yapılıyor.



Hemen teslim aşamasındaki 1+0 stüdyo,1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Home Aves,birçok projede bulunmayan farklı özellikleri ile de dikkat çekiyor.


Kapalı spor kompleksine sahip olan Home Aves’te yarı olimpik yüzme havuzu yaz kış hizmet verecek şekilde tasarlanmış olup,bunun yanı sıra aletli ve aletsiz spor salonu, sauna ve fin hamamı da site kullanıcılarının hizmetine sunulmuştur.


Home Aves’te dileyen site sakinleri  kendilerine özel ayrılmış olan hobi bahçelerinde, toprakla uğraşıp hobi amaçlı organik sebze yetiştirebiliyorlar.Ayrıca yine sadece Home Aves’te bulanan Garden Aves yani kuş bahçesinde, birbirinden farklı özelliklerdeki tropikal kuşları da bir arada görmek mümkün.


Güneşli bölgesindeki toplu taşıma araçlarınının son duraklarının hemen  yanıbaşında bulunan Home Aves, toplu taşıma araçları kullanan site sakinleri açısından da çok özel bir konumda.Bölgedeki kentsel dönüşüm faaliyetlerinin de başlamasıya,bir süre sonra çok daha çağdaş bir çehreye sahip olacak olan Güneşli bölgesinin ileriye yönelik olarak pirim yapacak olması da, Home Aves’ten daire sahibi olan site sakinlerininde dairelerinin değerininde artmasını  sağlayacak.


Yaşamın başladığı  Home Aves  projesinde hemen tapu teslimi yapılabiliyor.


HOME AVES PROJESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ



projeye sor



Geri Dön