25 / 04 / 2024

Güngören Belediyesi 38 okulda onarım çalışması yapıyor!

Güngören Belediyesi 38 okulda onarım çalışması yapıyor!

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki 38 okulun eksikliklerin giderilmesi amacıyla tadilat çalışmaları yapıyor.



GÜNGÖREN Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi ve öğrencilerin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda eğitim almasına destek olmak amacıyla okulların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. Güngören Belediyesi bu kapsamda; Güngören'deki 38 okulun eksikliklerin giderilmesi amacıyla tadilat çalışmaları yapıyor.

 

DEPREM RİSKİNE SON 

Göreve geldikleri günden bugüne eğitime tam destek verdiklerini ve ilçedeki okullara gerekli yardımları yaptıklarını ifade eden Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman "Eğitime yapılan destek bir anlamda geleceğimize bir yatırım. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almaları bizim için çok önemli. Tüm okulların depreme dayanıklı hale getirilmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Bugün ilçemizdeki bütün okullar deprem riskine karşı güvence altında. Ayrıca, ilçemizdeki okullarda eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz" dedi. 


Güneş


Geri Dön