19 / 04 / 2024

Günöz Atakan kimdir?

Günöz Atakan kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Peki, Günöz Atakan kimdir? Günöz Atakan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Günöz Atakan kimdir?

Günöz Atakan, 1972 yılında Ankara’da doğdu. Günöz Atakan, 1995 yılında İşletme Lisans derecesine sahip oldu.


Günöz Atakan, kariyerine Turkcell grup şirketlerinden KVK’da Bölge Müdürü olarak başlamıştır. 15 sene boyunca Turkcell Grup Şirketlerinde (KVK, Superonline, İnteltek – İddaa, Bilyoner) ve Avea’da Bölge Müdürü, Satış Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Satış Direktörlüğü pozisyonlarında çalışmıştır. 


Perakende Kanal Kurulumu-Yönetimi ve Geliştirilmesinde uzmanlaşmış olan Günöz Atakan, son 5 senedir Multi Türkiye bünyesinde Istanbul Forum ve Marmara Forum Alışveriş Merkezi Direktörlüğü pozisyonlarında görev yapmıştır. 


En son pozisyonunda Forum Alışveriş Merkezlerinin Regülasyon, Resmi Kurumlar ve Dış İlişkilerinden sorumlu olan Atakan, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı.


En son pozisyonunda Forum Alışveriş Merkezlerinin Regülasyon, Resmi Kurumlar ve Dış İlişkilerinden sorumlu olan Atakan, yeni görevini Nihat Sandıkcıoğlu’ndan devralarak çalışmalarına başladı.



Günöz Atakan, AYD Genel Sekreteri oldu!






Geri Dön