18 / 04 / 2024

Günsan'dan Visage Grup Priz serisi!

Günsan'dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.




Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


İstanbul, 11 Ekim 2016 – Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan; modern tasarımı, dekoratif gri tabanı, Çocuk Koruma özelliği, USB çıkışlı şarj imkanı gibi bir çok yeni özelliği ve 2-3-5 metre kordon alternatifleri ile yeni grup priz serisini tüketiciler ile buluşturuyor. 


Modern çizgileri ile çok dekoratif…  


Visage grup priz serileri, minimalist çizgileri ile evinize modern bir görünüm katarken, dörtgen tasarımı ile tüm yaşam alanlarınızda köşelere ve kenarlara uyum sağlıyor.  Ergonomik tasarımlı ışıklı anahtarı sayesinde hem cihazlarınızın kontrolsüz şekilde açılıp kapanmasını engellerken, modern ve elegant görünümü ile göz dolduruyor.  


Ailem için güvenli 


Günsan’ın yeni grup prizleri serisinin tümü, çocuk koruma özelliğine sahip. Çocuklar güvende olsun, ailelerin içi rahat etsin diye...


Yeni grup prizlerin hızlı kablo bağlantısı sayesinde güvenligi artırıldı. Kontaklara ulaşımı zorlaştırılan gövde vidaları ile daha da güvenli hale getirildi. Bu sayede bebek ve çocukların bulunduğu alanlarda bile rahatça kullanım imkânı sunan Visage Grup Priz, ailelerin hayatını kolaylaştırıyor. 


USB Teknolojisi ile Bir İlk 


2 USB çıkışı ve 2,1 A hızlı şarj imkanı ile günümüzün gelişen teknolojisine uygun ve pratik çözümler sunan Günsan grup prizleri sayesinde USB’den şarj edilebilen tüm elektronik cihazlarınızı hızlıca şarj edebileceksiniz. 


Hızlı ve Kolay Montaj İmkânı 


Askı aparatı sayesinde mobil kullanım imkanı sunarken, yatay ve dikey sabitleme seçenekleri ile dekorasyonunuza en uygun çözümler üretebilirken, askı aparatı ile mobil kullanım imkanına da sahip olan yeni model Günsan prizler hayatınızı kolaylaştıracak. 


Arka kısmında daha kolay ve güvenli kablo bağlantısı için kullanılan özel bölümü ile montajı daha hızlı şekilde yapılabilen Günsan Visage Grup Priz, tüketicilerin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilmek için anahtarlı ve anahtarsız olarak 3’lü, 4’lü, ve 6’lı ürün seçeneklerin yanı sıra kablosuz (klemensli) ya da 2, 3 ve 5 metre kablolu alternatifleri ile satışa sunuluyor. 




Geri Dön