28 / 03 / 2024

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.



Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren Akdeniz’in gözde otellerinden ‘Güral Premier Hotel Belek’ ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ sağladığı imkan ve özellikli hizmetleriyle bölgelerinde farklılık yaratıyor. ‘Quu Spa by Güral Premier Hotels & Resorts’ dünyanın en prestijli spa ödülü, ‘2015 World Luxury Spa Awards’ın sahibi oldu. Otellerde, dünyanın dört bir yanından, Avrupa ve Türkiye’nin en lüks spa’sı Quu Spa’yı deneyimlemek için gelen misafirler ağırlanıyor.


Quu Spa, 23 lüks odası, 1 spa suit ve 2 büyük hamamdan oluşan otantik atmosferiyle başka bir dünyanın kapılarını aralıyor. Özel olarak seçilmiş, dünyanın çeşitli ülkelerinden getirilen, alanlarında uzman terapistler ve yüzde 100 organik bileşenlere sahip ürünleriyle hizmet veriyor. Dünya ile olan maddesel bağı kapılarının ardında bırakan Quu Spa, içeride Avrupa ve uzak doğu masajlarıyla misafirlerini ruhsal bir yolculuğa çıkarıyor. Quu Spa, Türk hamamından, güzellik uygulamalarına kadar geniş bir skalada hizmet sunuyor.


Quu Spa’nın bol ödüllü bir geçmişi bulunuyor. ‘Dünya Lüks Spa Ödülleri’ni Türkiye, Avrupa ve dünya kategorilerinde arka arkaya 4. kez ve üstelik bu yıl 3 kategoride birden kazanan Quu Spa, tamamen yenilenen Güral Premier Hotel Belek ile Güral Premier Hotel Tekirova’da huzur ve keyif vermek için misafirlerini bekliyor.




Geri Dön