20 / 04 / 2024

Güral Sapanca Wellness Park'ta SPA keyfi!

Güral Sapanca Wellness Park'ta SPA keyfi!

"Güral Sapanca Wellness Park" hamilelere ve bebeklere özel masaj paketleriyle de fark yaratıyor!



Güral Sapanca Wellness Park İstanbul'a sadece 45 dakika mesafedeki konumuyla hem yanı başınızda hem de İstanbul'un yüksek tempolu atmosferinden çok uzakta size unutulmaz bir hafta sonu alternatifi sunuyor. İster aileniz ve arkadaşlarınızla ister tek başınıza tüm haftanın koşuşturmacasına keyifli bir mola vermek için, siz de Güral Sapanca Wellness Park' ın size özel sunduğu tazelenme paketlerinden birini seçin ve kendinize yepyeni bir "siz" hediye edin!

Güral Sapanca Wellness Park, baştan çıkarıcı bir hafta sonu kaçamağı ile rahatlayıp canlanmak isteyen konuklarına birbirinden keyifli alternatifler sunuyor. Kişinin kendisini fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak iyi hissetmesini sağlayan "Refleksoloji Masajı"ndan, vücudu nemlendiren ve canlandıran "Çikolata Masajı"na, iki terapistin senkronize hareketleri ile uygulanan, stresten arınmak ve kendini şımartmak isteyenler için eşsiz bir seçenek olan "Sultan Dört El Masajı"ndan, ruh ve bedeni aynı derecede dinlendiren "Lomi Lomi Hawai Masajı"na kadar birbirinden özel masaj seanslarından biriyle hem ruhunuzu hem bedeninizi tazeleyeceğiniz doğayla iç içe keyifli bir kaçamak Güral Sapanca Wellness Park'da sizleri bekliyor.

Hamilelere özel olarak hazırlanan rahatlatıcı masaj paketiyle kan dolaşımının hızlandırılarak kaslara su akımının yoğunlaştırılması, kasların gevşeyerek, dokuların yumuşaklık ve esneklik kazanmasını sağlanıyor.  Hamile masajının bir diğer özelliği ise annenin hissettiği huzur ve rahatlığın bebeğe de yansıyor olması... Böylece bebeğin anne karnındaki huzurlu ortamı destekleniyor ve rahat bir doğum için ilk adım atılmış oluyor. Hamileliğin 3. ve 6. ayları arasında yapılan hamile masajı, anne adayına 50 dakika süren unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Güral Sapanca Wellness Park'ın deneyimli terapist kadrosu tarafından uygulanan anne karnında büyüyen bebek için doğum sonrasında anne ile yakın olma ve ona tensel temas dış dünya ile iletişim kurmanın ilk adımı olmasından yola çıkılarak uygulanan bebek masajında annenin de desteği alınıyor. Bu çok özel ve farklı deneyim, temel olarak bebeğin bedensel ve ruhsal gelişimi üzerinde olumlu etkiler yaratıyor, rahatlatıyor ve anne ile bebeği arasında duygusal bağın geliştirilmesini hedefliyor. Ayrıca bebek beslenmesinde, uyku düzeni ve duyuların kuvvetlenmesinde çok büyük bir rolü olan bebek masajıyla uzman terapistler tarafından yönlendirilen anneler, hem profesyonel olarak bebek masajı uygulama yöntemlerini öğreniyor hem de bebekleri ile keyifli dakikalar geçiriyor.  

Güral Sapanca Wellness Park İstanbul'a sadece 45 dakika mesafedeki konumuyla hem yanı başınızda hem de İstanbul'un yüksek tempolu atmosferinden çok uzakta size unutulmaz bir hafta sonu alternatifi sunuyor. 
 


Geri Dön