23 / 04 / 2024

Gürallar Lapis han Kartal'ın yüzde 25'i satıldı! 276 bin TL'ye!

 Gürallar Lapis han Kartal'ın yüzde 25'i satıldı! 276 bin TL'ye!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Gürallar Yapı’nın Kartal’da gerçekleştirdiği ofis projesi Lapis Han’daki ofislerin yüzde 25’i iki ay içinde satıldı...




Türk sanayisinin önemli aktörlerinden biri olan Gürallar Grubu’nun, gayrimenkul geliştirme alanındaki ilk ofis projesi “Lapis Han”  lansmanının gerçekleştirildiği tarihten bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. 15 Aralık 2012’de satışa çıkan Lapis Han’daki ofislerin %25’i satıldı.


Kartal’da E-5 aksı üstünde, Soğanlık metro istasyonunun çıktığı noktada yer alan ve dünyanın en büyük adalet sarayı olarak kabul edilen İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na 700 metre mesafede bulunan ofis binasına hukukçuların yanı sıra, Gebze’de yer alan sanayi kuruluşları büyük ilgi gösteriyor. 

Kartal’da 32.000 metrekare inşaat alanına sahip Lapis Han’ın satışa sunulmasının ardından gördüğü yoğun ilgiyi,  Gürallar Yapı  Genel Müdürü Evrim Karayel, “projenin lokasyonu, sahip olduğu nitelikler ve fiyat politikasının yanı sıra İstanbul Anadolu yakasındaki nitelikli ofis ihtiyacına” bağlıyor.


32.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Lapis Han’da farklı büyüklüklerde 160 adet ticari ofis yer alıyor. 57 metrekareden başlayıp, 2.000 metrekareye kadar birleşebilir ofis alanlarından oluşan Lapis Han, kullanıcılarına sağladığı sosyal olanaklar, çağdaş mimarisi ve A sınıfı ofis kalitesiyle de tüketici tercihini belirliyor. Ayrıca ofislerin son kullanıcıya 15 ay gibi kısa bir sürede teslim edilecek olması da büyük bir avantaj yaratıyor.

Evrim Karayel, Lapis Han’ın kullanıcılarına sağladığı olanakları şöyle anlatıyor:


 “Ofislerde çok sık kullanılmayan toplantı ve video konferans odalarını, ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunuyoruz.  Ayrıca, yine her katta bulunan arşiv odalarında her ofis sahibine bir özel arşiv alanını veriyoruz. Yine Lapis Han’da bulunan ofis sahipleri, dilerlerse asistan hizmetini kullanarak seyahatlerini planlayacak veya rezervasyonlarını yaptırabilecekler. Tüm bu hizmetlerin yanında, isteyen ofis sahipleri de, mülklerini kiralamak veya yeniden satmak isterlerse, kendilerine 2.el yönetimi hizmetini de sunacağız. 8 kattan oluşan projemizin alt katında da restoran/kafeterya alanı ve alışveriş üniteleri yer alacak. Lapis Han’da çalışanlar, binadan çıkmadan, yeme/içme, kırtasiye, banka gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. 



0216 577 10 00

www.gurallaryapi.com


projeye sor



Geri Dön