23 / 04 / 2024

Gürallar Yapı 430 milyon TL’lik 2 yeni proje için kolları sıvadı!

Gürallar Yapı 430 milyon TL’lik 2 yeni proje için kolları sıvadı!

Kartal Lapis Han ofis projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Ataşehir’de 430 milyon TL’lik otel ve ofis projesi için kolları sıvayan firmanın Levent ve Maslak’ta da arazi arayışları sürüyor…



Kartal’da inşa ettiği Lapis Han ofis projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı 2 yeni proje için kolları sıvadı. Merkezi lokasyonlarda arazi arayışları devam eden Gürallar Yapı, Ataşehir, Maslak ve Levent gibi bölgelerde otel ve ofis projesi geliştirmeyi planlıyor. 


Ataşehir’e 300 odalı şehir oteli

Doğu Ataşehir’de 3 ayrı arsa için anlaşma sağladıklarını belirten Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, 2014 yılının ilk çeyreğinde bu arazilerde otel ve ofis projesi geliştireceklerini söyledi. 


Toplam 430 milyon TL’lik yatırım

Karayel, “Şehir otel konseptinde otel geliştirmeyi planlıyoruz. Otel projemiz yaklaşık 250-300 yatak kapasiteli olacak. Tahmini 230 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçireceğimiz projemize 2014’ün ilk çeyreğinde start vermeyi planlıyoruz. Ofis projemizin yatırım maliyeti ise yaklaşık 200 milyon TL civarında olacak dedi. ” dedi.


Konut hayır rezidans belki

Kısa vadeli yatırım hedefleri arasında konut olmadığının altını çizen Karayel, konuta sıcak bakmıyoruz ama rezidans düşünebiliriz diye konuştu. 


Lapis Han’da son 11 ofis 

Geçtiğimiz gün “Dünyanın,  Avrupa’nın ve Türkiye’nin En İyi Ofis Geliştirici” ödülünü kazanan Kartal Lapis Han projesinde gelinen son aşama  hakkında da bilgi veren Karayel, projede son 11 ofisin kaldığını belirtti. 


Kira toplama heyecanında olan yatırımcılardan ilgi

9 ay gibi kısa bir sürede projenin yüzde 95’inin satışının tamamlandığına dikkat çeken Karayel, Lapis Han projesinin daha çok kira geliri toplama heyecanında olan yatırımcılar tarafından tercih edildiğini söyledi. 


Minimum 1800 TL kira geliri

Projede 370 bin TL değerindeki en küçük 57 metrekare ofisten minimum 1800 TL kira geliri elde edilebileceğinin altını çizen Karayel, Lapishan’da aidatların da 280 TL ile 300 TL arasında olacağını belirtti. 


 Gürallar Yapı 430 milyon TL’lik 2 yeni proje için kolları sıvadı!


Şimdi al teslimden sonra ödemeye başla

6 bin 897 metrekare alan üzerinde yükselen Kartal Lapis Han projesinde toplam 160 ofis ve 26 mağaza bulunuyor. Alanları 57 ile 2 bin metrekare arasında değişen ve istenildiğinde birleştirilebilen ofislerden oluşan Lapis Han Kartal projesinde fiyatlar 375 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatla ofis sahibi olunabilen projede taksit ödemeleri ise teslim tarihi Mart 2014’ten sonra başlıyor. Kartal’da E-5 aksının tam üzerinde konumlanan Gürallar Lapis Han projesi metro istasyonunun da tam önemde yer alıyor. Proje İstanbul Anadolu Adliye Sarayı ve Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne de 700 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulusi.com



Geri Dön