19 / 04 / 2024

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?



Toplam 160 adet ofis ve 40 adet mağazadan meydana gelen  Lapis Han  ofis projesinde genel kullanıma açık kat bahçelerine yer veriliyor. Proje 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Lapis Han Kartal'da kiralık ofislerin metrekare birim fiyatı 28 TL ile 30 TL arasında, satılık ofislerin fiyatları ise metrekare bazında 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Lapis Han projesi konum olarak Adalet Sarayı'na 1 kilometre, Kartal E-5 üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre uzaklıkta ve Soğanlık metro istanyonunun önünde yer alıyor. 


Kartal Lapis Han'da yer alan ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasıdna değişiyor. Projede ofisler isteğe bağlı olarak tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Adres: E-5 Karayolu  Ankara  Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul


Lapis Han Kartal iletişim 

Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön