20 / 04 / 2024

Gürsel Tekin: Trafiğin sebebi 193 AVM, gökdelenler, beton!

Gürsel Tekin: Trafiğin sebebi 193 AVM, gökdelenler, beton!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin İzmir'de Sayın Başbakan her olayda mutlaka bir gerekçe buluyor, geçmiş iki ay önce faiz lobisiydi, Gezi Parkı'ydı. Belli ki beton lobisine o da teslim olmuş, dedi



CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün İstanbul'daki trafik ile ilgili sözlerini çok garip bulduğunu belirterek, "Sayın Başbakan her olayda mutlaka bir gerekçe buluyor, geçmiş iki ay önce faiz lobisiydi, Gezi Parkı'ydı. Dün de İstanbul trafiğini medyaya bağladı.Sayın Başbakan belli ki beton lobisine o da teslim olmuş" dedi.


Tekin, Karabağlar'da vatandaşların ve esnafın bayramını kutladı. Vatandaşlarla sohbet eden Tekin, çikolata ikram etti.


Tekin, bayramlaşma sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, sadece İzmir'i değil 76 ili dolaşan bir siyasetçi olduğunu, ilk kez toplumu sindirilmiş, korkutulmuş gördüğünü ifade ederek, "76 milyonun güvencesi olabilecek bir iktidara Türkiye'nin ihtiyacı var" dedi.


Başbakan Erdoğan'ın dün İstanbul trafiği ile ilgili sözlerine değinen Tekin, şunları kaydetti:


"Sayın Başbakan'ın dün İstanbul'daki tafikle ilgili söylemiş olduğu cümleler çok garip ve enterasan. Sayın Başbakan her olayda mutlaka bir gerekçe buluyor, geçmiş iki ay önce faiz lobisiydi, Gezi Parkı'ydı. Dün de İstanbul trafiğini medyaya bağladı.Belli ki beton lobisine o da teslim olmuş. Yani bu kadar yüksek kerameti olan Başbakan beton lobisiyle mücadele edemeyip beton lobisinin karşısında 'küstüm' dedi. Sayın Başbakan adres arıyorsanız, İstanbul'un trafik sorununu 193 tane AVM'ye, rezidanslara, beton yığınlarına, beton lobilerine teslim edenlerden hesap soracaksınız."


Tekin, medyanın sadece görevini yaptığını belirterek, "Yani medya iftira mı atıyor? 3-5 saat İstanbul'da trafik çilesi çekenlerin sorunlarını gazetelerin, medyanın haber yapması kadar doğal bir şey olmaz. Kaldı ki bizim medyamızı sindirmiş olsanız bile uluslararası medya ve sosyal medyada bunların hepsini görmek mümkün. Yazık Sayın Başbakan da beton lobisine teslim olmuş" diye konuştu.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı da olan Tekin, "İzmir'e gelecek dönemde İzmir'in kardeş belediyesi olarak geleceklerini" sözlerine ekledi. 

AA


Geri Dön