19 / 03 / 2024

Gürsu Toki evleri için başvurular 2 Kasım'da başlıyor! 468 TL taksitle!

Gürsu Toki evleri için başvurular 2 Kasım'da başlıyor! 468 TL taksitle!

Bursa Gürsu TOKİ konutları, 96 adet olmak üzere satışa sunuldu. Gürsu Toki evleri için başvurular, 02 Kasım 2011 Çarşamba ve 09 Aralık 2011 Cuma günü arasında kabul edilecek. Gürsu TOKİ konutlarının taksitleri 468 TL'den başlıyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilmiş olan Bursa GürsuToplu Konut Uygulaması kapsamındaki 96 adet konut satışa sunuldu.

Kura Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.nin tüm şubeleri tarafından 02 Kasım 09 Aralık 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

Söz konusu müracaatlar; 1) Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları,

2) İstiklal Savaşı Gazisi,  Kore Gazisi, Kıbrıs Ve Vatani Hizmet Gazilerinin başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.

3) Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecek.

İstiklal Savaşı Gazisi,  Kore Gazisi, Kıbrıs Ve Vatani Hizmet Gazilerine 5 adet kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacak. Diğer Konut Alıcı Adayları İdare genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecek.

En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşulları şöyle:

Gürsu  TOKİ  evleri detaylı fiyat tablosu için tıklayın!


Geri Dön