16 / 04 / 2024

Gürsu'da altyapı sıkıntısı yaşanıyor!

Gürsu'da altyapı sıkıntısı yaşanıyor!

Gürsu'ya bağlı Dışkaya ve Ericek mahallerinde olumsuz kış şartları nedeniyle alt yapıda sıkıntılar yaşanıyor. Dışkaya TOKİ ile köyden mahalleye dönüşen Ericek'te 1675 mesken ve işyerinde su, elektrik verilemiyor.




Gürsu'ya bağlı Dışkaya ve Ericek mahallerinde olumsuz kış şartları nedeniyle alt yapıda sıkıntılar yaşanıyor. Dışkaya  TOKİ  ile köyden mahalleye dönüşen Ericek'te 1675 mesken ve işyerinde su, elektrik verilemiyor. Ulaşım aracı olarak sadece minibüslerin kullanılabildiği bölgede yolların büyük bir kısmı kapak. Dışkaya ve Ericek mahallerinde yaşanan bu çevre felaketi nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, yetkililerden acil yardım bekliyor. 

MHP ilçe teşkilatı tarafından yerleşkelerde yapılan incelemelerde mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda rapor hazırlanacak ve yetkili kurumlara ulaştırılacak. 

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Gürsu ve Büyiikşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Onal "MHP gurubu olarak sorunları yerinde görmek istedik. Buraya bizde zahmetli bir şekilde ulaştık. Geldiğimizde gördük ki, alt yapı eksiklikleri hissedilir oranın üzerinde. Biz burada yaşama savaşı veren tüm sakinlerimizin temel ihtiyaçlarının karşılanması konusunda resmi makamlar nezdinde takipçisi olacağız" dedi. 



A Gazete


Geri Dön