19 / 04 / 2024

Güven Hastanesi'nden Çayyolu’na yeni sağlık kampüsü!

Güven Hastanesi'nden Çayyolu’na yeni sağlık kampüsü!

Ankara’da 40 yıldır hizmet veren Özel Ankara Güven Hastanesi, Çayyolu’na yeni bir sağlık kampüsü açtı. Merkez hem tıp hem de geriatri merkezi olarak hizmet verecek...



Ankara’da 40 yıldı hizmet veren Özel  Ankara  Güven Hastanesi, Çayyolu’na yeni sağlık kampüsü açtı. Kampüsün Medikal Direktörü Doç. DR. Pamir Eren Ersoy, bölgenin ciddi bir sağlık hizmetine ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Bunu karşılamak için yola çıktık” dedi.


Güven Hastanesi’nin kurucuları Aysun ve Ahmet Küçükel’in kızları Nüket ve Banu Küçükel tarafından bir hafta önce açılan sağlık kampüsünün diğer tıp merkezlerinden farklı olduğunu söyleyen Güven Çayyolu Sağlık Kampüsü Medikal Direktörü Doç.Dr. Pamir Eren Ersoy, “Tüm branşlarda poliklinikler, acil servis, geriatri merkezi (huzurevi ve yaşlı bakım merkezi), palyatif bakım, kozmetik ve pediatri bölümü bulunuyor” dedi.


HEM TIP HEM DE GERİATRİ MERKEZİ


Sağlık kampüsünü Çayyolu’nun ihtiyacı olan sağlık hizmetini, tecrübeli kadrolarıyla karşılamak için açtıklarını dile getiren Ersoy, “Bu coğrafyanın ciddi bir sağlık hizmeti ihtiyacı var. Bunu karşılamak için tecrübeli bir kadroyla yola çıktık. Büyük ameliyatlar haricinde, günübirlik cerrahi müdahaleleir de yapabileceğimiz kampüsümüzün Dr. Aysun Küçükel İkinci Bahar Geriatri Merkezi’nde misafirlerimizi ağırlarken; tıp merkezinde de vatandaşlarımıza tüm branşlarda hizmet vereceğiz” dedi.


Hürriyet




Geri Dön