19 / 03 / 2024

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Firma: Güzel Group

Proje: Güzel Residence

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.



Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen ve İstanbul'un kalbinin attığı Bağdat Caddesi'nde projelendirilen 'çok özel' özellikleri olan Güzel Residence'nin yapımına başlandı. Şarkılara konu olmuş, insanların 'bir tatlı huzur' almaya geldikleri Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede, İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan caddede hayata geçirilen biri 10 diğeri 11 kat iki binayı yani, 'Güzel Residence'yi özel kılan ise yeşil alanı. Caddeye 40 adım, çok özel bir proje. Ayrıcalıklı proje rüyaların gerçeğe dönüşmesini de sunuyor. Özellikle Bağdat Caddesi'nde bugüne kadar yapılan, yerinde dönüşüm projelerinin büyük bölümünde binaların yeşil alanları yok denecek kadar az iken, Güzel Residence'de bu alan bin 700 metrekare. 140 ila 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı  Güzel Residence  her daireye iki araçlık kapalı otopark kolaylığı, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi avantajları ile ön plana çıkıyor.


Projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun, kullanım alanları efektif, her türlü ihtiyaca ve konfora yönelik tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje hayata geçirdik. Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var. Bütün bunlardaki amaç hizmet seviyesi, yaşam standardı, konforu yüksek, yatırım değeri taşıyan bir projeyi hayata geçiriyoruz" diye konuştu.


Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!


AYRICALIKLI PROJE

İki rezidansın oturum alanının arsanın sadece dörtte birine oturtulduğuna dikkat çeken Güzel sözlerini şöyle sürdürdü: "Bağdat Caddesi, yıllardır yenilenmeyi bekleyen çok değerli binalar var. Ağırlıklı olarak caddede yıllardır müteahhitlik yapıyoruz. Çok sayıda proje hayata geçirdik. Bizim için en özel proje, 'Caddenin en Güzel'i olarak Güzel Residence oldu. Prestij projemizin ruhsatını aldık. İki hafta sonra temel atıp, maksimum 14 ay sonra da teslim edeceğiz. Caddenin en 'Güzel'i olarak hayata geçireceğimiz proje hep hayalini kurduğumuz bir projeydi. Şehrin en değerli lokasyonlarından biri olarak kabul edilen caddede yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla özel bir yere sahip. Sakinlerinin huzur bulacağı, yaşlanacağı ve kıskandıracak bir rekreasyon alanlarına sahip Güzel Residence. Güzel Residence'i hayalleriniz gerçekleşsin diye yarattık. 10 bin metrekare inşaattan oluşan ve yaklaşık bin 700 metrekare yeşil alana sahip iki bloktan oluşuyor proje. Son teknoloji ile planlanan 21. yüzyıl estetik anlayışı ve mühendislik harikası ile tasarlanan Güzel Residence'ta siz de yerinizi alın. Ayrıcalıklarla dolu modern, kaliteli, güvenli ve huzurlu bir hayat şimdi burada başlıyor. Modern iç mekanı, kusursuz yapan ne varsa Güzel Residence'de var. Modern iç mimari anlayışı ile tasarlanmış daireler çok özel. Burada yaşamı seçenler aynı zamanda huzuru da seçecekler" dedi.


ÖNEMLİ BİR LOKASYON

Bağdat Caddesi'nin yatırım için çok önemli bir lokasyon olduğunu belirten Güzel, "Yıllardır bölgede inşaat yapıyoruz. Bu konuda tecrübeli ve güvenilir bir şirketiz. Sektördeki gücümüz tartışılmaz. Bize her getirilen projeyi seçmiyoruz, yapacağımız işlerde seçici oluyoruz. Güzel Residence'de öyle bir proje. Güzel Residence'de, konforlu ve özgün yaşam standartlarına uyumlu, elit bir yaşamın vazgeçilmez parçası olarak tasarlandı. Mutfaktan antreye, vitrifiyeden armatüre, ankastrelerden, hayatı kolaylaştıran akıllı otomasyon sistemlerine kadar tüm detaylar, a plus beklentileri yüksek, seçkin müşterilere hizmet vermek üzere tasarlanıyor. Terasları, rekreasyon alanları, havuzu, doğayla iç içe yaşam alanı ve zeminden tavana kadar uzanan manzaraya hakim cepheleri ile seçkin ailelere mükemmel bir konfor sunuyor. Her daireye ait özel iki araçlık teknolojik kapalı otoparkı, 24 saat güvenlikli koruma konsepti ile öne çıkıyor. İnsanların deprem güvenlikli konutlarda, minimum maliyetlerle yüksek standartlı, kaliteli ve ayrıcalıklı lüks bir yaşam alanında ikamet etmelerini sağlıyor" şeklinde konuştu.



Tel:0216 357 05 05

Web: http://www.guzelinsaat.com



projeye sor



Geri Dön