11 / 05 / 2024

GüzelBiryer, İMO Bursa şžubesi'nden tam not aldı!

GüzelBiryer, İMO Bursa şžubesi'nden tam not aldı!

Bursa 'ya GüzelBirYer projesiyle adım atan Koray İnşaat, Bursa 'daki üçüncü yılını geride bırakırken, GüzelBirYer projesi, ilgi ve dikkat çekmeye devam ediyor



Araştırma sonuçlarına göre Bursalılar 'ın en çok tercih ettiği ve yaşamak istediği proje olan GüzelBirYer, işçi sağlığı ve iş güvenliği alanındaki uygulamalarıyla sektörüne de örnek oluşturuyor.

Koray İnşaat 'ın sektördeki 55 yılı aşkın deneyimi ile hayata geçirilen, Bursa 'nın seçkin ve prestijli konut projesi GüzelBirYer, Bursalı inşaat mühendisleri tarafından ziyaret edildi. çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı denetimlerinden tam not alan Koray İnşaat 'ın işçi sağlığı ve iş güvenliği alanındaki başarılı uygulamalarını yerinde görmek ve çalışmaları yerinde incelemek üzere gerçekleştirilen geziye İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa şžubesi 'ne üye 34 mühendis katıldı.

İnceleme gezisine katılan heyet, Tanışma Ofisi 'nde karşılanarak, Koray İnşaat Satış Müdür Yardımcısı Ayhan Candüz tarafından projenin ayrıntılı tanıtımı yapıldı. Heyete, projenin tarihçesi, teknik bilgileri, toplam konut ve tamamlanan konut sayısı, sosyal alanlar, site yönetim sistemi ile Koray Kalite Standartları hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra, Koray İnşaat Proje Müdürü Mehmet Hüsnü Yamakoğlu eşliğinde, 2. Etap inşaat çalışmaları devam eden şantiyede incelemelerde bulunan heyet, örnek uygulamaları da görme ve inceleme imkanı buldu.

İMO Bursa şžubesi 'nin ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan İMO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hakkı Demir, “GüzelBirYer 'in Bursalılarda yarattığı beğeninin de etkisiyle projedeki işçi sağlığı ve iş güvenliği uygulamalarını yerinde görmek istedik. Koray İnşaat, iş güvenliği konusunda örnek bir çalışma disiplini sergilediği için sahadaki çalışmalarını aktif olarak görmek üzere buraya geldik. Burada yapılan uygulamalar işçi sağlığı ve iş güvenliğine verilen önemin göstergesi. Bu uygulamaların sektördeki diğer şirketlere de örnek olmasını arzu ediyoruz. Bursa Güzelbiryer Projesi, hem kendi adına, hem Koray 'ın markasına yakışır bir yer olmuş ” dedi.

GüzelBirYer Projesi tedarikinin %70 'i Bursa 'dan …

Koray İnşaat Proje Müdürü Mehmet Hüsnü Yamakoğlu, konuk mühendislerden gelen “Projede Bursalı tedarikçilerin payının ne kadar olduğuna ” yönelik bir soru üzerine, Koray İnşaat 'ın mümkün olduğu ölçüde ihtiyaçlarını Bursa 'dan karşılamaya özen gösterdiğini belirterek, Bursa GüzelBirYer Projesi tedarikçilerinin yüzde 70 'ini Bursalı, yüzde 30 'unu ise İstanbullu tedarikçilerin oluşturduğunu söyledi.


Geri Dön