29 / 03 / 2024

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erol Kaplan tarafından kuruldu. 


Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin sanayi kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüneilişkin olarak her türlü sanayi kentsel ve evsel atıkların birer değerli ham madde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla hurda hurda kağıt karton alüminyum içecek kutuları şiseler plastik kutu ve kaplar tekstiller ve benzeri atıkların toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alımı satımı ithali ve ihracını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Güzelve Mah.Yel Sok.N.17/1 Büyükçekmece 


Geri Dön