24 / 04 / 2024

Güzeldere Mahalle Konağı açıldı!

Güzeldere Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi, törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu da katıldı...




Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın üstlendiği törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, ‘’Yapılan bu merkezde emeği geçen herkese, başta Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederim, Başkan Kılıç 11 yılda Kağıthane’ye bir çok hizmette bulundu. Çok faydalı çalışmalar yaptı, yeni bir şehir ve daha yaşanılabilir bir Kağıthane ortaya çıkardı. Ben birlikte nice yıllara diyorum ve Başkan Kılıç’ı sizlere, sizi de Başkan Kılıç’a emanet ediyorum’’ dedi.

Güzeldere Mahalle Konağı’nın açılışında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da yapımı tamamlanan merkezin Kağıthanelilere önemli hizmetler sunacağını söyledi. Şirintepe Mahalle konağının sağlık hizmetleri noktasında vatandaşa katkı sağlayacağını belirten Başkan Kılıç, “Burada çok güzel bir mekân oluşturduk. Bu konağımız vatandaşlarımız için sağlık hizmetleri konusunda fırsat oluşturacak. Bu merkezde vatandaşlarımıza hizmet verecek aile hekimlerimiz olacak ve yaşlılarımız zorlanmadan rahat hizmet alacaklar. Buradaki önceliğimiz sağlık alanında daha rahat hizmet vermek olduğu için ilk çalışmayı Verem Savaş Dispanseri yaparak başlattık ve sizlerin hizmetine sunduk. Dolayısıyla çok büyük bir hizmet burada başlamış oldu ” dedi.

Başkan Kılıç, açılışa katılan Burhan Kuzu’ya bu anlamlı günde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Birden Fazla Birim Tek Merkezde Toplanıyor

Konuşmaların ardından Güzeldere Mahalle Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi. 2 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen mahalle konağının içerisinde 110 kişilik konferans salonu, sağlık birimi ve gençlik merkezi yer alıyor.  40 metre karelik iç bahçenin yer aldığı mahalle konağında 450 metre kare teras bahçe bulunuyor.



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön