24 / 04 / 2024

Güzelkent Hukukçular Sitesi'nde olağanüstü genel kurul!

Güzelkent Hukukçular Sitesi'nde olağanüstü genel kurul!

S.S. Güzelkent Hukukçular ve İdareciler Konut Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyelerine olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı



S.S. Güzelkent Hukukçular ve İdareciler Konut Yapı Kooperatifi yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi;
“Kooperatifimizin 16 Mayıs 2010 tarihinde yapılan 2009 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında alınan karar gereği "OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL" toplantısının 11 Temmuz 2010 Pazar günü saat 10.00'da S. S. Güzelkent Hukukçular ve İdareciler Konut Yapı Kooperatifi Huzur Sokak No-.l (Site girişi yeni Sosyal Tesis Tıcaret Merkezi 1. kattaki toplantı salonu) Güzelce Mahallesi Büyükçekmece - İstanbul adresinde aşağıdaki gündemle yapılmasına, o gün yeterli yasal çoğunluk sağlanamazsa sonraki toplantının 18 Temmuz 2010 Pazar günü aynı yer ve saatte ve aynı gündemle yapılmasına, 20 Mayıs 2010 tarihînde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında karar verilmiştir”

Kooperatifte baş gösteren sorunların çözümü için görüşüp, birlikte çözüm yolları üretmek için böyle bir toplantının gerekli olduğunun altının çizildiği duyuruda kooperatifin 2010 yılı tahmini bütçesiyle, geleceğe yönelik çalışma programının yapılması ve sağlıklı kararların alınması bakımından üyelerin mutlaka Olağanüstü Genel Kurula katılımı istendi.

Güzelkent Hukukçular ve İdareciler Konut Y. Koop. tarafından 1989-1992 yılları arasında Doğu İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ye yaptırılan kooperatifte 55 villa, ticaret merkezi ve sosyal tesisler bulunuyor. Kooperatif 22 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 

 


Geri Dön