28 / 03 / 2024

Güzelşehir Villaları'nda 75 bin TL'lik son indirim!

Güzelşehir Villaları'nda 75 bin TL'lik son indirim!

Büyükçekmece'de 800 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Güzelşehir Villaları'nda son etap satışları başladı



Büyükçekmece'de Konak İnşaat tarafından inşa edilen Güzelşehir Villaları 800 bin metrekare alan üzerinde 800 villadan oluşuyor. Bir ay boyunca devam edecek indirim kampanyası kapsamında 600 bin TL'den satılan villalar, 525 bin TL'den satışa çıkıyor. Firma hemen teslim daireler için yüzde 50 peşinat talep ediyor. Kalan miktar ise 12 ay boyunca sıfır faizle ödeniyor. Şu ana kadar 451 adet villanın sahiplerine teslim edildiği, üçüncü etapta yer alan 125 adet villanın ise önümüzdeki günlerde sahiplerine teslim edileceği Güzelşehir'de kalan son 99 adet villa yeni sahiplerini bekliyor. Tüm villaların deniz manzarasına sahip olduğu projede 12 sene eğitim verecek olan okul, spor kompleksleri ve alışveriş merkezi bulunuyor.
Güzelşehir Proje Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Tamer Korkmaz, "Son etabımızda mayıs başından şu ana kadar 22 adet villanın satışını gerçekleştirdik. Talepler hızla artıyor. En son olarak yatırım amaçlı olarak gayrimenkul satın almayı düşünen bir firma 35 adet villa için bizimle bağlantı kurdu. Bu hızla devam edersek en geç haziran sonuna kadar bu son etabın da satışlarını tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. Projedeki villaların bir sene içerisinde fiyatların katlanarak artmaya başlayacağı ender yatırım araçlarından biri olarak değerlendiren Korkmaz, şu bilgileri verdi: "Silivri'ye kadar Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine alınan bir bölgenin mevcut havalimanına en yakın bölgesiyiz. Yapılması planlanan yeni havaalanı ve planlanan metrobüs güzergahı da projenin değerini artıracak."

SOSYAL ALANLAR
Güzelşehir Villaları yeni deprem yönetmeliğine uygun, radye temel, betonarme karkas sistemi ile inşa ediliyor. Villaların konumlarına göre 266 ile 1300 metrekare arasında bahçeleri bulunuyor. Sitede 24 saat güvenlik, site resepsiyonu, kapalı devre izleme sistemi, görüntülü interkom sistemi, kablolu yayın, açık-kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolları, tenis kortu, fitness, sauna, kapalı basketbol ve voleybol alanları, futbol sahası, bilardo, masa tenisi, sağlık merkezi, kişisel bakım merkezi ve kafeteryalar yer alıyor.
Hürriyet Emlak

0 212 868 23 63

www.guzelsehir.com


Geri Dön