19 / 04 / 2024

Güzin Ervardar, gayrimenkul sektörünü anlatacak!

Güzin Ervardar, gayrimenkul sektörünü anlatacak!

Gayrimenkul sektörünün önemli Güzin Ervardar, Eğitişim Kariyer Enstitüsü ve M-GEN Gelecek Planlama Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen tablet seminerler kapsamında, satış ve pazarlamacılar açısından gayrimenkul sektörünü ele alacak



Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden Yuvataş İnşaat Genel Koordinatörü Güzin Ervardar, Eğitişim Kariyer Enstitüsü ve M-GEN Gelecek Planlama Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen tablet seminerler kapsamında, satış ve pazarlamacılar açısından gayrimenkul sektörünü ele alacak. Tablet Seminerler, damıtılmış ve bir tablete sığdırılmış konsantre bilginin, tecrübenin aktarıldığı yeni bir öğrenme platformudur.

21 Eylül çarşamba günü 19:00-22:00 arası gerçekleştirilecek eğitimde Güzin Ervardar, “Neden gayrimenkul sektörü, Gayrimenkul sektörünün Türk insanı için önemi, yatırım değeri, Gayrimenkul pazarlamacısı kimdir,nasıl olmalıdır, Gayrimenkul sektöründe pazarlama karmasının oluşturulması, Niçin gayrimenkul alınır, Müşteri tipleri nelerdir, Müşteri ile iletişim yöntemleri nelerdir ” konularında katılımcıları bilgilendirecek.

Gayrimenkul sektörünün en önemli sorunlarından birinin profesyonel sayısının az olması olduğunu belirten Güzin Ervardar, bu seminerle gayrimenkulü ve gayrimenkul pazarını tahlil etmeyi, inceliklerini fark etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Sektörün daha fazla profesyonele ihtiyacı olduğunun altını çizen Ervardar,   eğitime inşaat şirketlerinin satış ve pazarlama departmanları çalışanları, 2. el emlak şirketi sahipleri ve çalışanları, gayrimenkule ve gayrimenkul sektörüne ilgi duyan herkesin katılabileceğini belirtti.


Geri Dön