25 / 04 / 2024

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.




Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı. 


GYODER açıklamasına göre, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Surun moderatörlüğünü yaptığı "Türkiye Gayrimenkul Piyasası Dinamikleri: Gelişmekte olan piyasalar içinde Türkiye'nin yeri" konulu panele Tishman Speyer Genel Müdürü Nate Shanok ve AECOM Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Giles Scott panelist olarak katıldı. 

"Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER", Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. GYODER, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'de düzenlediği oturumla, yabancı yatırımcıya Türkiye'deki yatırım fırsatlarını anlattı. 


Panelde GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye gayrimenkul sektörü dinamiklerini ve fırsatlarını yabancı yatırımcılar açısından ele aldıklarını belirterek, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün son 10 senesini değerlendirdi. 


Sur, Türkiye'yi güvenli bir liman haline getirmenin, kentleri marka kentler haline çevirmenin ve yabancı yatırımcının ne beklediğini ne görmek istediğini bilip ona göre davranmanın önemini vurguladı. 



Yeni Ekonomi




Geri Dön