18 / 04 / 2024

GYODER Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor!

GYODER Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Firuz Soyuer'in katılımı ile Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor. Eğitim, GYODER Ofisi'nde 22 Mayıs'ta saat 09:30'da başlayacak.



Ülkemizin içinde bulunduğu gayrimenkul geliştirme pazarı, artan ürün çeşitliliği ve piyasa derinliği ile birlikte yakın gelecekte özellikle ticari gayrimenkuller için yatırım pazarı haline gelecek. Bu aşamada özellikle kurumsal yatırımcıların gereksinimi olan ve piyasadaki ürün, kullanıcı, fiyat dengeleri, pazar özellikleri ve yerel/uluslararası stratejik karar alma süreçlerini bilen varlık yöneticilerinin önemi ortaya çıkacak. Eğitim varlık yönetimine giriş özelliğini taşıyor.


GYODER 22 Mayıs'ta saat 09.30 ile 12.30 arasında Varlık Yönetimi ile ilgili bir eğitim  semineri düzenliyor. 


Yatırımcı ne ister?

Varlık yöneticisinin görevi ve becerileri

Varlık yöneticisi / Bina Yöneticisi farklılıkları

Kiralık Gayrimenkul Hayat Döngüsü

Varlık yönetiminde muhasebe, bütçeleme, tahmin, analiz

Finansal Raporlama

Finansman

Performans Ölçümü



Katılım Bedeli

300,00 TL (KDV dahil)

GYODER üyelerine: 200,00 TL (KDV Dahil)


Eğitim Yeri

GYODER Ofisi

Cumhuriyet Caddesi Pegasus Evi No:48 Zemin Kat C Elmadağ, İstanbul



Firuz Soyuer, 1993 yılında İstanbul-Türkiye’de kurulan DTZ Pamir&Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ve yönetici ortaklarındandır. DTZ’ye katılmadan önce 1991 ve 1993 yılları arasında Istanbul’da Colliers International şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Soyuer, 1990 ve 1991 yılları içinde Bankers Trust Co. ile ortaklığı olan Türk Merchant Bank’ın bir üyesi olarak çalışmıştır. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği dalında lisans eğitimini tamamlayan Soyuer, 1988 yılında Southern Illinois University, Carbondale’den finans konusunda MBA derecesini almıştır. Soyuer, 2003 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurulu’nun lisanslı değerleme uzmanlarından biri olup aynı zamanda RICS üyesidir.


1999 yılından beri ULI üyesi olan Soyuer, 2003 yılından bu yana ULI Türkiye Yönetim Komitesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.




Geri Dön