25 / 04 / 2024

Habip Arıkan ve eşi Orfea Arıkan'dan yeni şirket!

Habip Arıkan ve eşi Orfea Arıkan'dan yeni şirket!

Arıkan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ve İtalyan eşi Orfea Arıkan yeni şirketleri Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni Büyükçekmece'de bugün kurdu...



Arıkan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ve İtalyan eşi Orfea Arıkan, Büyükçekmece'de yeni şirketlerini kurdu. Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ismiyle kurulan şirkette Habip Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Orfea Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda yer alacak. 


100 bin TL'lik sermaye ile kurulan Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alıyor. 


Emaar ile birlikte Toskana projesine devam eden Arıkan Yapı bir yandan da Park Village projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Firma daha önceden de MEF Anaokulu, Park City ve Parkway Alışveriş Merkezi projelerine imza atmıştı. 


Habip Arıkan ve eşi Orfea Arıkan daha önceden de Esenyurt bölgesinde 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs 2012 tarihinde Dekopark Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmuştu. 



Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


Dekopark Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


Park Village projesinin detayları için tıklayınız


Toskana Vadisi projesinin detayları için tıklayınız


Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu!


Geri Dön