26 / 04 / 2024

Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları !

Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları !

Firma: Habitat İnşaat

Proje: Park Çekmeköy by Habitat

Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları kapsamında 144 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon konutların fiyatları 289 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Habitat İnşaat projelerinden biri olan Habitat Park by Çekmeköy projesi, 3 bin 580 metrekarelik arsa üzerinde 55 daire şeklinde yükseliyor. Tek bloktan meydana gelen Habitat Park Çekmeköy'de yer alan bu tek blok da 8 katlı tasarlandı. 


Habitat Park Çekmeköy Evleri'nde Kapalı otopark, otoparktan daireye ulaşımı sağlayan asansörler, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, güvenlik, site Ortak Kullanım Alanları, kapalı sosyal tesis alanları, panoramik Çift Asansör, ısı yalıtımı ve Mantolaması yapılmış dış cephe, teras bahçeleri, lobi karşılama, merkezi ısıtma sistemi, engelli uyumu, geri dönüşüm sistemi, kablosuz internet, jeneratör bulunuyor. 

Habitat İnşaat Park Çekmeköy'de konutlar 1+1'den 3+1'e kadar müşterilerin tercihlerine uygun bir biçimde tasarlanmış durumda. Habitat Park by Çekmeköy Konutları'nda 1 oda 1 salon konutların alanları 85 metrekare olarak tasarlandı. Diğer konutlardan 2+1'ler 107 metrekarelik ve 3+1'ler ise 144 metrekarelik alana sahip. 


Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları kapsamında ödemelerde satın alınan konut fiyatı 2'ye bölünüyor. Yarısı peşinat olarak ödeniyor. Geri kalan yüzde 50'lik kısım ise 24 aylık süreçte vadelendirilerek ödeniyor. Konutlar Haziran 2014'te teslim ediliyor. 



Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları !


Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları 1+1 daireler için 156 bin TL'den,

Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları 2+1 daireler için 219 bin TL'den,

Habitat Park Çekmeköy ev fiyatları 3+1 daireler için 289 bin TL'den başlıyor. 


Telefon: 0212 283 80 80

Web adresi: www.parkcekmekoy.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön