28 / 03 / 2024

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor!

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor!

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor. Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiralama yapmak için ciddi anlamda talep aldıklarını belirtti.



İnanç ve aile turizminin merkezi olan Mekke’nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ın uzun dönem  kiralama sistemine özellikle Türkler yoğun ilgi gösteriyor. Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiralama yapmak için ciddi anlamda talep aldıklarını belirtti.


Kutsal toprakların en büyük otel projelerinden Hacer Tower’ın  kiralamasını yürüten Mresco, Hac döneminin de yaklaşmasıyla birlikte Hacer Tower’da uzun dönem kiralama konusunda talebin arttığını söyledi. Orta Doğu’nun çeşitli ülkelerinde ‘kiralama’ konusunda uzun dönem çalıştıklarını söyleyen Oya Zingal Dural; ‘Uzun dönem kiralama’ metodunu Türkiye’ye de taşıdıklarını ifade etti. Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural; “Aile ve inanç turizmi konusunda Mresco olarak Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır gibi bir çok ülkede gayrimenkul çözümleri üreten bir firma olarak faaliyet gösteriyoruz” dedi.


Orta Doğu’da bugüne dek bir çok başarılı proje gerçekleştirdiklerini dile getiren Zingal Dural;  “Uluslararası alanda önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Şirket bünyemizde bulunan gayrimenkullerimizle bulunduğumuz pazarda öncü bir oyuncu olarak konumlanıyoruz. Yatırımlarımızın önemli bir kısmını da Türkiye’ye yönlendirdik. Özellikle Hac döneminin de yaklaşmasıyla, Türk halkının her geçen gün artan talebi ve ilgisinden memnuniyet duyuyoruz. İlk etapta şirketimiz bünyesinde bulunan Hacer Tower’ın süitlerini uzun dönem kiralamaya sunduk. Beklediğimizin üzerinde bir taleple karşılaştık” diye konuştu.


5 YILDIZLI HİZMET


Mresco Türkiye Genel Müdürü Zingal Dural; Mekke’de 5 yıldızlı bir rezidans hizmeti sunduklarını vurgulayarak, Hacer Tower’da ayda 500 dolar taksitle daire sahibi olma imkanı sunduklarını hatırlattı. Dural;  “4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Hacer Tower'da 21 yıl boyunca, her yıl 7 gece 8 gün ev sahibi olmak mümkün. Mekke'de Kabe'nin hemen yanı başında bulunan, Zemzem Tower'ın komşusu Hacer Tower’daki dairelerin  Türkiye'de satışına başlandı” şeklinde konuştu. Hacer Tower, Mekke'nin inşaat gelişimi için özel işareti haline gelmiş Abraj Al Beit Kompleksi içinde yer alan Mekke-i Mukerremen’in en gözde kulelerinden biri. Bu kule müşterilerine kolayca Umre ve Hac ibadetinin  tüm ritüellerini yerine getirmelerini sağlayacak her türlü hizmeti sunan konumu ve estetik tasarımıyla emsalsiz bir nitelikte.



Geri Dön