29 / 03 / 2024

Hacı Emine Tekoğlu vefat etti! Tekmen Yapı'nın acı günü!

Hacı Emine Tekoğlu vefat etti! Tekmen Yapı'nın acı günü!

Tekmen Yapı'nın kurucuları Ömer Tekoğlu ve Ali Cem Tekoğlu'nun anneleri Hacı Emine Tekoğlu vefat etti. Emine Tekoğlu'nun cenazesi 16 Aralık 2011 Cuma günü Fatih Camii'nde kılınacak Cuma namazını müteakip Zincirlikuyu Aile Kabristanı'na defnedilecek



Tekoğlu Evleri projesini hayata geçiren Tekmen Yapı'nın kurucuları Ali Cem Tekoğlu ve Ömer Tekoğlu'nun anneleri Hacı Emine Tekoğlu vefat etti.

Tekoğlu Ailesi tarafından verilen vefat  ilanında;

"Alucra eşrafından merhum Hacı Mehmet Tekoğlu ve merhume Hacı Saliha Tekoğlu'nun gelinleri, merhum Süleyman Metinyurt ve merhume Menşure Metinyurt'un kızları, Tahsin Tekoğlu'nun muhtereme refikaları, Ömer-Nesibe Tekoğlu, Ali Cem - Neşe Tekoğlu ve Adem Tekoğlu'nun sevgili anneleri, Şulenur Tekoğlu, Mehmet Can Tekoğlu, Tahsin Emirhan Tekoğlu, Melis Sena Tekoğlu'nun sevgili babaanneleri, salihat-ı nisvandan Hacı Emine Tekoğlu ahirete yürümüştür. Rabbim rahmet eyleye. Cenazesi, 16.12.2011 günü Fatih Camii'nde Cuma namazını müteakip Zincirlikuyu Aile Kabristanlığına defnedilecektir" denildi.

Tekoğlu Ailesi, cenazeye çelenk gönderilmemesini, arzu edenlerin Kimse Yok mu Derneği (444 4 593) veya Alucra Vakfı'na (212 256 07 25) Garanti Bankası TR44 0006 2000 6030 0006 2995 86 IBAN No'suna bağışta bulunmalarını rica etti.

EMİNE ANNE OKULLARI'NA İSMİNİ VERDİ

Hacı Emine Tekoğlu'nun vefatı nedeniyle Tekmen Topluluğu, Kimse Yok mu Derneği, Alucra Vakfı da birer ilan yayınladı. Kimse Yok mu Derneği'nin ilanında Hacı Emine Tekoğlu'nun "Emine Anne Okulları'na ismini veren ve yaptığı pek çok yardımla ihtiyaç sahiplerinin elinden tutan, Kimse Yok Mu'nun muhtereme gönüllülerinden" olduğu vurgulandı.

M. FETHULLAH GÜLEN'DEN TAZİYE

M. Fethullah Gülen imzasıyla Zaman gazetesinde yayımlanan taziye ilanında "Kıymetli dost, hamiyetperver işadamı Tahsin Tekoğlu Bey'in muhtereme eşi Emine Tekoğlu hanımefendinin vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet ve mağfiret diler, başta kederli aile efradı olmak üzere tüm dost ve akrabalarına sabr-ı cemil niyaz ederim" ifadelerine yer verildi.

BANKA ASYA ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANININ EŞİ

Emine Tekoğlu, Bank Asya'nın taziye ilanında da "bankanın değerli ortaklarından ve Yönetim Kurulu eski Başkanı Tahsin Tekoğlu Bey'in eşi" olduğu vurgulandı ve merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı temennilerinde bulunuldu.

 


Geri Dön