20 / 04 / 2024

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...



Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, 1962 Kahramanmaraş doğumlu. İş hayatına 1986 yılında Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolorü olarak başladı.


1989 yılından itibaren Gelirler Başkontrolorü olarak görev icra etmeye devam etti. 1992 yılında Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi.


1996 yılında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı  Almanya- Münih Başkonsolosluğu  Maliye Ateşesi olarak atandı.


2011 yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler  Grubunda Vergi Başmüfettişi olarak görevlendirildi.İstanbul’da halen bu görevi ifa eden Gül, Çeyrek asrı aşan devlet adamlığı bilgi, deneyim ve tecrübesini kendisine kazandıran Ülkemize hizmette değerlendirmek için 10 Şubat 2015 tarihinde Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 


İngilizce ve Almanca bilen Hacı Gökhan Gül, Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Bahçelievler Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi’dir.


Hacı Gökhan Gül, evli ve dört çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri

[email protected]

facebook.com/hgokhangul

twitter.com/hgokhangul

www.hgokhangul.com








Geri Dön