24 / 04 / 2024

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.




Yaşam Merkezleri ile adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, teknik belediyecilik ile sosyal belediyeciliği en iyi örneğini sergiliyor.  Hadımköy’ e kazandırılacak kültür kampüsünün temel atma töreninden sonra Hadımköy Kapalı Pazar Yeri’ninde temeli atıldı.


İlçe de birçok yenilik yapan Arnavutköy Belediyesi, hız kesmeden modern yaşam merkezlerini Arnavutköy’e kazandırmaya devam ediyor. Hadımköy TOKİ-KİPTAŞ bölgesinde yapılacak kapalı pazar alanı, çağın gereklerini yerine getirecek şekilde 5 bin 500 m2 alan üzerine inşa ediliyor.  İçerisinde; spor alanları, otopark, peyzaj alanları, kafeterya ve spor alana olacak olan Hadımköy Kapalı Pazar Yeri, kısa sürede Arnavutköylülerin hizmetinde olacak.


Kapalı Pazar alanı açılışına; Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İş günü olmasına rağmen burada yoğun bir şekilde bizlere destek olduğunuz için teşekkür ederim diyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Allaha çok şükür memleketimiz, ülkemiz çok kadim bir kültüre sahip. Geçmişten bu güne kendisini ispat etmiş, gelişerek büyüyen her türlü ihtiyacı tespit eden ve gelecekte de milletine bu imkanları sunmaya çalışan bir yönetim anlayışıyla yoluna devam ediyor.


 Başta sayın cumhurbaşkanımız , başbakanımız ve devlet ricalimiz hep bu maksat için çalışıyor gayret ediyor. Her ne kadar bizim gelişmemizi, bizim büyümemizi, bizim kalkınmamızı istemeyen şer odakları nasıl geçmişte var idiyse; bugünde var. Ama onların karşısında sağlam bir iradeyle, çelik gibi bir iradeyle, azimli ve kararlı duruşumuzla millet olarak birlik ve bütünlük içinde bu hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Hep birlikte inşallah muvaffak olacağız. Dostlarımızı sevindirip, düşmanlarımızı mahcup edeceğiz.  Allah’ın izniyle de hedeflerimiz olan sayın cumhurbaşkanımızın önümüze koymuş olduğu cumhuriyetimizin 100 . yılı olan 2023 hedefimize, Anadolu ya gelişimizin seneyi devriyesi olan 2071 hedeflerimize en güzel bir şekilde güçlü bir ekonomiyle, güçlü bir millet olarak güçlü bir devlet olarak ulaşacağız” dedi.


Bugün burada Arnavutköy’ün en büyük kapalı pazar alanın temelinin atılacağını belirten  Başkan Baltacı: “hatırlarsınız  15 gün önce Hadımköy merkezde çok önemli 3 eserimizin temelini attık.  Bunlar kültür tesislerimizdi. Çok büyükçe bir kültür sarayı kültür merkezi onun yanında hepimizin ihtiyacı olan bir adet kütüphane ve yine gençlerimizin çok önemli bir ihtiyacı olduğuna  inandığımız gençlik merkezimiz bunların inşaatları başladı devam ediyor. Nasip olursa yakın zamanda özellikle hanımefendi kardeşlerimizin yararlanacağı kadın kültür merkezimizindi temellerin atacağız. Bugün burada 5 bin 500 m2 büyüklüğünde Arnavutköyümüzün en büyük kapalı pazar yerinin temelini atacağız. Elbette haftanın belirli günlerinde semt Pazar olarak hizmet verecek olan bu tesisimiz, boş kaldığı günlerde de gençlerimizin ve burada oturan kardeşlerimizin yararlanacağı imkanlar olacak. Özellikle spor alanı imkanı sunacak. Aynı zamanda kapalı otopark ve kurban zamanlarında da kurban kesim alanı olacaktır” diye konuştu.



Arnavutköy Belediyesi



Geri Dön