25 / 04 / 2024

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.




Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri İstiklal gazetesinden İrfan Demir'e anlattı.


Siyasette yerimizi gençlere bıraktık diyen Fuat Yılmaz, Anavatan Partisi'nin Bakırköy kurucu üyelerinden olduğunu, uzun yıllar 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ile yıllarca siyasetin içinde birçok güzel projelere imza attıklarını anlattı. Yeni açılan 3. Köprü'nün İstanbul'a eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor ve sağlık yönünden bir çok faydası olacağını söyleyen Yılmaz, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü son derece yararlı bir proje olup Türk halkına birçok faydası olacaktır. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum." dedi. Marmara Bölgesi'nin cazibe merkezi haline geldiğini, dünyanın her yerinden insanların İstanbul'a geldiğini vurgulayan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük hayali olan Kanal İstanbul projesi gerçekleştiğinde ise İstanbul'da ve Anadolu'da binlerce işsiz gence umut kapısı olup iş sağlayacaktır." dedi.


Fuat Yılmaz açıklamasının şu şekilde tamamladı, "Köprü açılışından önce Hadımköy ve Arnavutköy'de arsa fiyatları 7 lira bazındayken şu an 300 ila 500 arasında değişiyor. İmarlı olanlarda ise 1 ila 2 bin lira arasında. İleride ise yani Kanal İstanbul projesi ve 3. Havalimanı projesinden sonra bu rakam daha da artmış olup burada 5 milyon insana iş imkanı sağlanacaktır. Hayat hiçbir zaman ucuzlamayacak. Hayat her zaman pahalılaşacaktır. İnsanlar da daha çok çalışarak çağdaş ve modern şehirlerde hayatlarını sürdürecektir."



İrfan Demir/İstiklal




Geri Dön