29 / 03 / 2024

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları!

Firma: Benna Grup İnşaat

Proje: Yeni İstanbul Evleri

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre yakınlıkta bulunuyor.



Hadımköy  Yeni İstanbul Evleri  fiyatları dairelerin planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. İstanbul Hadımköy - Akpınar'da inşa edilen projede konutlar Kanal İstanbul manzarasına sahip. 


Akpınar Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 40 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Proede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında yapılması planlanıyor. 


Benna Grup İnşaat imzası ile yükselen Yeni İstanbul Evleri 4 bloktan oluşuyor. Projede 143 ve 144 metrekarelik 3+1 ve 3+1 dubleks daireler yer alıyor. 


10 bin metrekarelik arsa alanına sahip Yeni İstanbul Evleri  TOKİ  ve KİPTAŞ Konutları'na komşu, 3. Havalimanı’na 10 kilometre, 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Toplam 162 adet daireden meydana gelen projede konutların tavan yüksekliği 2,9 metre olarak tasarlandı. 


Yeni İstanbul Evleri Akpınar'da çocuk oyun alanları, basketbol-futbol-voleybol sahası, fitness, sauna, buhar odası, her daireye kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, hamam ve misafir otoparkı gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları!


Telefon: 0212 488 56 66

Web: www.yeniistanbulevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön